Prima pagină » Cancan » De ce s-au despărțit Jo și Juno. Artista și-a deschis sufletul

De ce s-au despărțit Jo și Juno. Artista și-a deschis sufletul

13 mai 2021, 10:49,
BZI.ro, în Cancan

Fanii încă se întreabă de ce s-au despărțit Jo și Juno. Cei doi artiști sunt extrem de apreciați și îndrăgiți. Au format un cuplu timp de trei ani de zile, însă lucrurile nu au mers chiar așa cum și-au dorit.

Chiar dacă pe plan personal și-au spus adio, pe plan profesional ei încă colaborează.

De ce s-au despărțit Jo și Juno

La câteva luni după ce și-au spus adio, Jo și-a luat inima în dinți și a vorbit despre acest lucru.

„Cred că Juno este un om minunat, iar eu, la fel. La un moment dat, noi doi împreună nu mai străluceam atât de tare față de potențialul pe care îl aveam să strălucim separat.

Eu cred că e o dovadă de maturitate și de iubire să poți să recunoști când nu-i mai faci bine omului de lângă tine și să-i dai drumul. (zâmbește) Ne-a fost greu, încă ne este, ne iubim mult la nivel de suflet, dar pur și simplu nu mai găsim înțelegere în planul ăsta”, a declarat Jo într-un interviu.

„Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu «ciorba reîncălzită», cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi.

De multe ori, doi oameni au nevoie să ia o pauză, să se vindece separat că să poată să strălucească mai apoi împreună”, a mai spus artista.

Cântăreața a mai adăugat faptul că până la această relație nu a fost niciodată geloasă, însă acum lucrurile s-au schimbat.

„Până la el, nu am fost geloasă (râde). În relația cu Juno am fost. Nu găsesc o explicație pentru asta. Poate pentru că, până la el, nu mai avusesem lângă mine un bărbat care să atragă TOATE privirile. Glumesc”, a mai adăugat interpreta.

Cine este Jo și care este numele ei real

Pe numele său complet, Ioana Bianca Anuța, s-a născut în Slatina, la 29 august 1994, orașul în care a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”, profil bilingv. La vârsta de 13 ani a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiază actoria, secția teatru, la Universitatea Hyperion din București.

În 2012 a fost în cadrul concursului X Factor, și se clasează pe locul al doilea în finala concursului. Ioana Anuța a fost eleva lui Dan Bittman. Vara anului 2013 îi aduce rolul de prezentatoare în cadrul emisiunii de divertisment, numită Vara pe val difuzată pe TVR, moderând zilnic emisiunea, în direct, de la malul mării.

În 2014, colaborează cu Uddi pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”. Tot în 2014, Jo lansează o nouă piesă, în colaborare cu Dorian Popa, piesa se numește „Dragoste nebună” și este compusă de către artistă, alături de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G și Adrian Țuțu.

În 2015, Jo lansează primul single solo numit „Șoapte” în colaborare cu Dorian Popa, care are un mare succes în cariera ei.

După câteva luni, tot în 2015, Jo colaborează cu Randi și lansează single-ul și videoclipul „Până vara viitoare”.

În noiembrie 2015, Jo colaborează cu George (ex Jorge) pentru single-ul „Nimeni nu-i perfect”, lansat alături de un videoclip.

Într-un interviu recent s-a aflat de ce s-au despărțit Jo și Juno după o relație de trei ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *