Prima pagină » Cancan » De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa! Un apropiat rupe tăcerea

De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa! Un apropiat rupe tăcerea

21 aug. 2020, 09:45,
BZI.ro, în Cancan

Lovitură de teatru în cel mai recent divorţ din lumea mondenă. De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa? Un apropiat al fostului cuplu a dat detalii nemaistiute. Larisa a primit acuze grave cu privire la regimul dictatorial pe care îşi dorea să îl impună. Acesta ar fi fost motivul principal ce a dus la ruptura dintre cei doi.

Atitudinea autoritară a fostei soţii a cântăreţului a dus la ruptura dintre cei doi, cel puţin aşa susţine un apropiat al celor doi.

De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa!

Din dorinţa de a avea totul sub control, Larisa, a reuşit să îl îndepărteze cu paşi mărunţi pe celebrul cântăreţ. În cele din urmă divorţul a fost inevitabil.

Larisa i-ar fi impus, de-a lungul timpul, extrem de multe lucruri soțului ei. Mai multe, ea ar fi provocat chiar destrămarea trupei Talisman.

”Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea şi familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, a mărturisit un apropiat al lui Alin Oprea.

Artistul a rupt orice legătură cu Larisa și copiii lui, după ce s-ar fi aflat de relația sa cu soția unui afacerist din Cluj. Cei doi şi-au spus adio după 22 de ani de relaţie.

În familia artistului au avut loc recent două evenimente importante la care Alin nu a fost prezent. Pe 1 și 2 august au fost zilele de naștere ale celor doi copii pe care îi are cu Larisa Uţa. Băiatul lui, Adi, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fiica lui, Melissa și-a sărbătorit majoratul.

Cum şi-a făcut cântarețul

Alin Oprea a debutat pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”. alături de colegul să de trupa Tăvi Colen. Acolo au şi câştigat marele premiu. Fără dar şi poate piesa lor de rezistenta este „Atât de singur”.

În trupă Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tăvi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său, Alin.

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tăvi Colen motivele care au dus la destrămarea trupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *