Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce s-a mutat Andra Voloș din România: „2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas”

De ce s-a mutat Andra Voloș din România: „2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas”

29 apr. 2022, 00:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Voloș a decis să părăsească țara și să se mute în Italia, după mai multe luni în care s-a gândit serios la această schimbare. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a explicat pe rețelele de socializare de ce a făcut acest pas.

Andra Voloș a devenit cunoscută în spațiul public după ce a avut o relație de iubire cu Bogdan Mocanu. După despărțire, bruneta a stat mult timp și s-a gândit care va fi următorul pas important din viața sa. Astfel, ea a decis să plece din România! Urmăritorii de pe Instagram au întrebat-o de ce a făcut această schimbare, iar ea a răspuns imediat!

Aceasta a răspuns fanilor, care s-au întrebat de ce a ales să părăsească țara sa natală. Iată ce spune Andra Voloș despre mutarea în Italia!

De ce s-a mutat Andra Voloș din România

De ce s-a mutat Andra Voloș din România. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a gândit timp de 3 luni dacă să părăsească sau nu România. După ce a pus în balanță avantajele și dezavantajele deciziei, ea a luat o hotărâre. Astfel, acum șatena locuiește în Italia, alături de mama sa.

„Primesc întrebarea asta mereu. De ce nu am rămas în România? Sunt foarte multe motive. Le-am pus pe o balanță și vreo 2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas. În Italia sunt mult mai liniștită, este mama aici de mulți ani, am prieteni, am învățat aici, am copilărit, am studia și sunt mai liniștită sufleteste. În Italia trăiesc sentimentul de liniște, de acasă, mai ales că esre mama aici”, a spus ea pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, ea nu a renunțat definitiv la țara natală. Andra Voloș a declarat că va veni în România pentru diverse evenimente sau proiecte pe care va vrea să le onoreze.

Nu mai vrea relație în viitorul apropiat

După ultimele experiențe, Andra Volos a decis să stea pentru o perioadă singură. De asemenea, vedeta a mai adăugat că vrea să mai stea zece ani până când o să pășească în fața altarului, în rochie de mireasă.

„Mai stau zece ani până să mă mărit. Momentan, sunt foarte bine singură. Nu-mi spune nimeni ce să fac, călătoresc… Acum urmează să încep niște proiecte super tari în Italia. Mă duc acolo săptămâna viitoare, o să stau în vacanță, pe Coasta de Azur… Nu stau legată. Păi dacă am iubit, nu mai pot să fac nimic. Știu cum e viața de cuplu și nu e… E frumoasă, dar nu e atât de frumoasă ca atunci când nu ai nicio relație”, a punctat Andra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *