Prima pagină » Cancan » De ce s-a îngrășat Betty Salam. Artista face senzație la Asia Express

De ce s-a îngrășat Betty Salam. Artista face senzație la Asia Express

03 sept. 2024, 13:06,
Cezar Bulgaru în Cancan

Betty Salam s-a îngrășat vizibil în ultimii ani, iar în prezent face senzație la Asia Express. După o lungă pauză, fanii au fost încântați să o revadă pe Betty la televizor. Deși rămâne o stea a muzicii și a rețelelor sociale, artista a suferit câteva schimbări fizice. În ultimii ani, a acumulat câteva kilograme în plus, un aspect care a stârnit curiozitatea publicului.

Dar care este motivul acestei transformări?

De ce s-a îngrășat Betty Salam

Betty Salam a trecut printr-o schimbare fizică semnificativă, luând în greutate aproximativ 20 de kilograme. Chiar dacă fanii au fost surprinși de această transformare, artista mărturisește că se simte bine în pielea ei.

Această schimbare ar fi urmat unei intervenții chirurgicale pe care nu a mai apucat să o facă, ceea ce a dus la o creștere în greutate neașteptată. Înainte, Betty era cunoscută pentru silueta ei îngrijită, dar acum își asumă cu încredere noile forme.

”Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut, iar doctorul s-a decalat cu programările din cauza pandemiei și am renunțat și eu la idee. Acum m-am îngrășat din cauza asta și am rămas cu kilogramele în plus. Acum nu știu ce să fac, să mă mai duc, să nu mă mai duc, că îmi pare rău că m-am îngrășat.

Am avut niște pitici pe creier, niciodată noi femeie nu vom fi mulțumite de felul în care arătăm, mergeam la sală în fiecare zi sau de 3 ori pe săptămână. Nu știu ce mi-a venit mie că vreau ceva mai mare”, spunea Betty Salam, într-un interviu mai vechi, la Antena Stars.

Fiica lui Florin Salam și-a pus silicoane

Îndemnată de dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, artista a decis să își facă o operație de mărire a sânilor. Astfel, a programat o consultație cu un medic estetician și a început procesul de transformare.

„Am vrut să-mi recapăt încrederea în mine La un moment dat nu mai aveam încredere în mine. Sunt mamă și a fost o necesitate, nu un moft. De fiecare dată spun același lucru, ca am vrut să am încredere în mine și să-mi placă încă o dată de mine, așa cum îmi plăcea cândva”, spunea vedeta, acum ceva timp.

Medicul i-a reproșat că a luat în greutate, dar, în ciuda acestui fapt, și-a recăpătat stima de sine.

„Da, am încredere în mine acum. Cu toate că am luat kilograme în plus și doctorul mă ceartă, dar am un program mai haotic și din cauza asta, dar o să îmi revin. Nu trebuie să se supere nimeni pe mine, este ceva normal, important este că sânii sunt super ok. Pentru mine asta contează cel mai mult”, mărturisea Betty Stoian, pe TikTok.

Betty Salam s-a îngrășat 20 de kilograme însă susține că se simte foarte bine în pielea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *