Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce s-a despărțit Fuego de cea care urma să-i devină soție. Nu a mai fost văzut cu nicio femeie de atunci

De ce s-a despărțit Fuego de cea care urma să-i devină soție. Nu a mai fost văzut cu nicio femeie de atunci

15 aug. 2021, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară. Se bucură de mare succes și emoționează cu vocea sa caldă ori de câte ori urcă pe scenă. Toată lumea se întreabă de ce nu îi merge la fel de bine și în plan amoros, având în vedere că s-a despărțit de cea care avea să-i devină soție și este încă singur.

De ce s-au despărțit Fuego și Ana Maria Ciaușu

Fuego este un cântăreț celebru, admirat pentru timbrul său cald și emoția din voce. Ajuns la 44 de ani, se bucură de mare succes în plan profesional, dar nu la fel de bine îi merge și în ceea ce privește viața amoroasă.

A trăit o frumoasă poveste de iubire cu Ana Maria Ciaușu, despre care s-a spus că ar fi fost cea mai mare iubire a sa. Cei doi au fost foarte rezervați și și-au ținut relația departe de ochii lumii, dar au ajuns în atenția presei odată cu separarea lor. După 13 ani de atunci, oamenii tot se întreabă cum de nu mai sunt împreună, deși trebuia să se căsătorească.

Se spunea că motivul pentru care s-au separat ar fi fost pierderea a două sarcini. Deși ar fi urmat tratamente multe, Ana Maria a suferit două avorturi când sarcina era deja avansată.

Totuși, ea a declarat că altele ar fi fost motivele reale ale despărțirii. Se pare că relația lor a fost prea presată de cei din jur și ei nu s-ar fi gândit deloc la căsătorie, pentru că nu conta prea mult acest aspect, doar că apropiații îi tot stresau.

„Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat (n.r.: căsătoria). Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a povesitit Ana Maria Ciaușu.

Cum arată femeia perfectă pentru Fuego

Fuego a fost dintotdeauna un bărbat elegant, iar asta înseamnă că lângă el ar trebui să aibă o femeie pe măsură. Celebrul artist a mărturisit, însă, că nu este deloc pretențios și că preferă ca femeia din viața lui să evolueze alături de el.

El spune că nu are un prototip de femeie și că speră că viața îl va surprinde plăcut cândva și îi va da un om potrivit. Așteaptă să aibă parte de surprize.

„O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.

Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”, a mai explicat Fuego.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *