Prima pagină » Cultural » De ce s-a despărțit Dana Nălbaru de Călin Goia. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 6 ani

De ce s-a despărțit Dana Nălbaru de Călin Goia. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 6 ani

29 aug. 2024, 14:32,
Cezar Bulgaru în Cultural

Chiar dacă și-au spus adio în 2004, abia acum s-a aflat de ce s-a despărțit Dana Nălbaru de Călin Goia. Dana Nălbaru și Călin Goia au început o relație în 1998. În acea perioadă, ea era foarte populară datorită trupei Hi-Q, iar el era deja cunoscut ca solist al trupei Voltaj.

Deși toți se așteptau ca cei doi să se căsătorească, având în vedere cât de mult timp au fost împreună, în 2004 s-au despărțit.

De ce s-a despărțit Dana Nălbaru de Călin Goia

Călin Goia a fost cel care a făcut publică despărțirea, după ce au petrecut câteva luni încercând să își salveze relația.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult„, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana Nălbaru.

Ce spune Dana Nălbaru despre relația cu Călin Goia

Anul trecut, artista a dezvăluit motivul despărțirii.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capă”, declara Dana Nălbaru.

În prezent, vedeta are o relație de 18 ani cu Dragoș Bucur. S-au căsătorit în 2005 și au trei copii: Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani).

Călin Goia și soția sa, Andreea, sunt împreună de 15 ani și au trei copii. Relația lor a început ca o simplă prietenie, care s-a transformat treptat în iubire. Artistul este rezervat în ceea ce privește viața personală și nu a expus-o prea mult în public.

Chiar dacă au trecut mulți ani de când și-au spus adio recent s-a aflat de ce s-a despărțit Dana Nălbaru de Călin Goia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *