Prima pagină » Cancan » De ce regretă Ilinca Vandici că a pozat nud la începutul carierei. Aceasta are un soț celebru

De ce regretă Ilinca Vandici că a pozat nud la începutul carierei. Aceasta are un soț celebru

01 nov. 2021, 11:09,
în Cancan

Ilinca Vandici, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a pozat nud la începutul carierei și are un soț aproape la fel de faimos, în domeniul sportiv. Cariera prezentatoarei a început la postul B1 TV, la rubrica Meteo. Deși publicația pentru care a pozat susține că a fost un pas important în cariera Ilincăi, vedeta TV nu este foarte mândră de acel moment al carierei.

Ilinca Vandici face parte din echipa Kanal D din anul 2007. Primele emisiuni prezentate pe care le-a prezentat sunt Bulevard și Magic Taxi. Pentru o perioadă de timp, aceasta a cochetat și cu actoria. În 2011 a interpretat personaje din „Narcisa Sălbatică” și filmul „Jocul”. În 2014, a revenit la Kanal D alături de Liviu Vârciu. Cei doi au prezentat emisiunea D-Paparazzi. În prezent, Ilinca Vandici prezintă emisiunea „Bravo, ai stil”.

Când a pozat Ilinca Vandici nud

La vârsta de 20 de ani, Ilinca Vandici a pozat dezbrăcată pentru revista FHM. Pentru cunoscuta prezentatoare, pictorialul nud este o amintire stânjenitoare, deși publicația respectivă susține că respectivele fotografii au fost calea de acces în lumea televiziunii. Într-un episod de pe canalul personal de YouTube, vedeta a mărturisit că este jenată de ceea ce a făcut.

„Umilință ca în momentul respectiv n-am simțit niciodată în viața mea. Rușine mai mare nu simțisem niciodată ca atunci, pentru că îl dezamăgisem pe cel mai important om din viața mea”, a spus Ilinca Vandici în urmă cu ceva timp. Este vorba chiar de tatăl vedetei, care a sfătuit-o ca, înainte de orice decizie importantă, să se gândească dacă el ar fi sau nu de acord. Deși mai apoi a jucat în telenovela Narcisa Sălbatică, Ilinca Vandici a refuzat să joace scene nud.

Însă, acum vedeta nu ezită să posteze pe contul de Instagram poze în costum de baie. Fotografiile făcute pe plajă, în țări precum Grecia, au fost o supriză plăcută pentru fanii săi.

Ilinca Vandici are un soț celebru în lumea sporturilor de contact

În privința situației familiale, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu din 2017. Deși ea este faimoasă, el preferă să nu iasă în evidență. Andrei Neacșu deține o companie de imobiliare în Tunari, comună în care tatăl său este viceprimar. Pe lângă această afacere, acesta este un cunoscut luptător MMA.

Înainte de această căsnicie, Andrei a mai avut relații cu femei celebre, cum ar fi Anda Adam ori Andreea Tonciu. Și, cu toate că a mai fost căsătorit o dată, căsnicia lui a fost de scurtă durată. Despre fostele relații ale soțului său, Ilinca Vandici a declarat:

„Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment.”

Deși Ilinca Vandici vrea să dea uitării pictorialul nud de la începutul carierei, la momentul actual este împlinită din punct de vedere profesional, dar și personal, având o familie frumoasă alături de Andrei Neacșu, care i-a devenit soț în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *