Prima pagină » Cancan » De ce refuză fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română. „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine”

De ce refuză fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română. „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine”

09 aug. 2024, 09:45, 2 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Fiul Mihaelei Rădulescu nu mai dorește să vorbească limba română. La 55 de ani, Diva de la Monaco se consideră o femeie realizată, având o relație frumoasă cu Felix Baumgartner, o situație financiară solidă și un fiu, Ayan, de care este foarte mândră.

Din căsătoria sa anterioară cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta are un fiu pe care îl iubește enorm. Ayan, care acum are 20 de ani, locuiește în Monaco alături de mama sa, unde și-a urmat studiile.

De ce refuză fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan Schwartzenberg, s-a născut în anul 2004 din căsătoria vedetei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ayan a crescut în atenția publicului, însă mama sa a încercat să îl protejeze cât mai mult posibil de presiunea mediatică.

Recent, prezentatoarea a discutat despre fiul ei, pe care îl descrie ca fiind o persoană discretă și timidă. Se pare că viața în străinătate l-a determinat pe Ayan să nu mai dorească să vorbească limba română.

„Eu vorbesc românește cu el, ca toată familia mea, dar pentru că trăiește de 7 ani în altă țară, unde se vorbește doar franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit așa și chiar mai timid aș spune. Din partea tatălui său este așa. Nu mi se pare un defect, mi se pare foarte frumos să ai timiditate. Nu e vorbăreț deloc”, a povestit vedeta.

De cât timp sunt împreună Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

La începutul relației, cei doi erau adesea în atenția publicului și postau multe fotografii împreună. Totuși, în ultimii ani, au ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze mai mult pe viața lor personală, trăind pentru ei înșiși, nu pentru alții.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta.
Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime’, a spus Mihaela Rădulescu.

Fiul Mihaelei Rădulescu este o persoană discretă și timidă, iar viața în străinătate l-a determinat pe Ayan să nu mai dorească să vorbească limba română.

Comentarii
  • ce anume a realizat? un copil. nu e putin, dar nu e o stire de presa.

  • In regula și care este știrea?Că Mika-ella este o doamna care nu mai face menajul că în restul căsniciilor și că încă Felix nu a schimbat o!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *