Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce Ramona Olaru pleacă singură în vacanțe. În sfârșit, a mărturisit adevăratul motiv

De ce Ramona Olaru pleacă singură în vacanțe. În sfârșit, a mărturisit adevăratul motiv

14 iul. 2024, 14:40,
în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru adoră vacanțele, în special cele petrecute în destinații exotice. Și-a sărbătorit ziua de naștere tot într-o vacanță și spune că de mai bine de un an, s-a obișnuit să călătorească singură.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru adoră să plece în vacanțe și a ajuns mereu în locuri de poveste. Și de ziua ei, asistenta TV a plecat într-o vacanță, de această dată cu fetele, la Cannes.

Ramona Olaru, în vacanță cu fetele, de ziua ei de naștere

Ramona Olaru spune că are o „tradiție” pe care o respectă în fiecare an, de ziua ei, atunci când pleacă în vacanță mereu cu prietenele. Asistenta TV spune că rare sunt momentele în care se decide din timp unde își dorește să ajungă, dar nu se abate să își planifice vacanțele iarna în destinații exotice.

„Eu nu prea mă organizez din timp. Mă decid să plec în anumite zone sau în anumite destinații (…) Trebuie să plec într-o altă vacanță de ziua mea cu fetele. Scopul este recreere, distracție. De ziua mea, petrec de fiecare dată cu fetele, dar singură am descoperit că este un lucru foarte mișto și superb să călătorești”, a declarat Ramona Olaru, la Vacanță de vedetă.

Merge în vacanțe singură de un an

Deși spune că multă lume a fost surprinsă atunci când a văzut că merge în vacanțe singură, Ramona Olaru a declarat că va proceda la fel și în continuare. Asistenta TV a mărturisit că pentru ea, nu a fost niciodată o problemă să călătorească singură, obicei pe care îl are de mai bine de un an.

„De un an, un an și jumătate, călătoresc singură în mai multe destinații (…) Toată lumea spune că este total greșit și total aiurea să stai singur. Cum să nu ai pe cineva? Cum poți să trăiești fără să ai pe cineva? Invers cred că e mai rău. Practic, tu nu poți trăi singur dacă nu ai pe cineva lângă tine sau care să te susțină?”, a mai spus asistenta TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *