Prima pagină » Culinar » Diverse » De ce problema a scapat Lidia Fecioru band ceai din coji de ceapa – Iata cum se prepara
De ce problema a scapat Lidia Fecioru band ceai din coji de ceapa - Iata cum se prepara

De ce problema a scapat Lidia Fecioru band ceai din coji de ceapa – Iata cum se prepara

15 mart. 2018, 11:20,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:21616;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Cojile de ceapa ne pot salva organismul in fata afectiunilor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit reteta de ceai din coaja de ceapa care tine in frau bolile. „Coaja de ceapa si coaja de usturoi contin vitamina P, care este de fapt foarte buna pentru ateroscleroza. Ceaiul din aceste coji e bun pentru circulatia periferica, pentru hipertensiune. Este un imunostimulator foarte bun.

Acest ceai e foarte bun in perioada in care faci chimioterapie, pentru ca inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.
Plus ca dezintoxica foarte bine sodiul din corp, urmarile chimioterapiei, a natriului care sunt foarte nocive. E foarte bun pentru tot ce inseamna tractul urinar, dar indeosebi pentru circulatia periferica, pentru tot ce tine de corp si muschii cardiaci.

Citeste si Iata cum poti toca corect ceapa fara sa incepi sa lacrimezi

Orice om poate sa bea ceai din frunze de ceapa si foi de usturoi. Nu frunza, coaja. Coaja uscata. Iei o boaba, stii cum se spune, o boaba inseamna ca iei cu trei degete. Nu trebuie sa o pastram 100 de ani, un piculet. Se faramiteaza ceapa cu usturoiul si se adauga intr-un pahar cu apa.Se poate bea un pahar dimineata si un pahar seara. Coaja de ceapa protejeaza ceapa din interior. Nu o lasa sa germineze, sa incolteasca. Abia cand incepe coaja usturoiului sa incolteasca, pune in pericol leguma din interior”, a declarat Lidia Fecioru in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Ceapa, beneficii uluitoare asupra sanatatii

Ceapa este cunoscuta pentru proprietatile sale curative inca din Antichitate. Nu degeaba vecinii nostri bulgari mananca foarte multa ceapa, tara lor fiind plina de centenari. Ceapa este formata din zahar, vitamina A, B si C, sodiu, potasiu, fosfat si nitrat calcarosi, fier, sulf, iod, disulfura de alil si de propil, ulei volatil, glucochinina si principii antibiotice. Ceapa este un puternic diuretic si stimuleaza cu intensitate sistemul nervos. Poate fi folosita chiar si ca afrodisiac si are, de asemenea, un rol usor hipnotic.

GRIPA
Daca esti racit si paracetamolul nu isi mai face efectul, iti recomandam urmatoarea reteta. Lasa la macerat doua cepe taiate in felii subtiri in 1/2 litri de apa. Tratamentul pentru prevenirea si combaterea gripei dureaza 15 zile. Consuma cate un pahar de ceapa dupa fiecare masa dar si inainte de culcare.

Citeste si Greseala pe care multa lume o face cand cumpara salata si ceapa verde sau ridichi

DIAREEA SUGARILOR
Infuzeaza 3 cepe taiate intr-un filtru de apa in clocotire. Pentru ca bebelusul sa poata consuma acest preparat, indulceste-l cu putin zahar.

MIGRENE
Aplica pe frunte foite de ceapa cruda, dupa care maseaza-ti fruntea cu o carpa calda spre fierbinte. Ceapa are rolul de a stimula sistemul nervos astfel incat sa iti ofere o stare de relaxare.

REUMATISME
Decoct cu 3 cepe taiate, dar necuratate de foitele care acopera ceapa, intr-un litru de apa. Se lasa la fiert 15 minute si se consuma cate un pahar cand te trezesti dimineata si seara, inainte de culcare.

preluat de pe teo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`