Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ich nu vrea să se căsătorească cu Alex Pițurcă! Iată ce motiv are vedeta

Cristina Ich nu vrea să se căsătorească cu Alex Pițurcă! Iată ce motiv are vedeta

21 mart. 2021, 20:18,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, spune că nu vrea să se căsătorească, fiindcă acest act i-ar putea îngrădi libertatea.

De aproximativ trei ani, Cristina ich are o relație cu fiul lui Victor Pițurcă. Împreună au un băiat de doi ani, pe nume Noah, care poartă numele de familie al ambilor părinți.

Cristina Ich: „Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă”

În podcastul lui Cătălin Măruță, influencerița a dezvăluit că nu și-a dorit niciodată să se căsătorească, fiindcă actul în sine i-ar îngrădi libertatea, atât ei, cât și iubitului Alex Pițurcă.

„Ascultă-ți inima, dar mai consultă-ți și rațiunea. Și eu nu fac. Eu nu am rațiune, doar inima pe care o ascult și câteodată nu e foarte ok. Inima e proastă câteodată.

„Momentan nu ne dorim să ne căsătorim și eu n-am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Adică eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar și dacă m-aș căsători cu Alex.”, a precizat Ich.

”Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”, a spus Cristina Ich pe YouTube.

Cristina Ich nu vrea să se căsătorească

Cristina Ich a declarat că actul de căsătorie nu ar face-o decât să se simtă îngrădită. Ea consideră că locuind cu iubitul ei, „automat e ca o căsnicie”.

„Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el.”, a spus Cristina.

De asemenea, Cristina Ich a dezvăluit că nu îi place să apară la televizor

”Consider că nu am foarte multe lucruri de spus. Eu am trac de TV, nu sunt eu pe TV absolut deloc. Publicul de TV nu e publicul de online.”, a mai spus Cristina Ich.

Cristina Ich a fost amendată de Poliție: „Te și umilesc. Ei fac abuz de putere”

Cristina Ich a povestit o întâmplare din trafic, atunci când a fost oprită de doi agenți de poliție. Potrivit declarațiilor ei, organele de poliție s-ar fi comportat neadecvat cu ea, însușindu-și un aer de superioritate și umilind-o.

„Băi, câtă nesimțire. Că te uiți la Waze. Zic: unde vrei să-mi pun waze-ul? Îl aveam în mână. Băi, omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă, ok. Ia-mi și puncte. I-am zis: ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu. Băi, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am  văzut. Trebuia să ajung urgent undeva și nu știam strada. Aveam nervi și i-am făcut o semnătură, el: îți fac alt proces verbal. Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic”, a povestit Cristina Ich pe Instagram.

„Pentru ce îmi faci tu un alt proces verbal. Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia să-i fac reclamație. Băi și cum se comportă. Cam cât m-am abținut să nu-l înjur… Aia nu e poliție. Se numește frustrare. Te și umilesc. Ei fac abuz de putere.”, a povestit Cristina Ich pe contul ei de socializare”, a mai spus iubita lui Alex Pițurcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *