Prima pagină » Cultural » De ce nu s-au căsătorit Mircea Badea și Carmen Brumă: „Să risipim această compasiune cu „biata Brumă”

De ce nu s-au căsătorit Mircea Badea și Carmen Brumă: „Să risipim această compasiune cu „biata Brumă”

21 apr. 2023, 10:30,
BZI.ro, în Cultural

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, însă, în ciuda acestui fapt, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului. Vedeta a preferat ca povestea lor de iubire să fie ferită de ochii curioșilor, așa că a rămas discretă în ceea ce-i privește. Totuși, a dat câteva detalii neștiute și a recunoscut de ce nu s-a măritat până acum cu celebrul om de televiziune.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de 20 de ani, au un băiețel minunat, iar relația lor amoroasă merge ca pe roate. Sunt foarte discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste și au dorit să stea mereu feriți de ochii curioșilor. După ce mulți s-au întrebat de ce nu au făcut nuntă până acum, vedeta a decis să vorbească despre acest subiect și să le dea un răspuns tuturor celor care-i îndrăgesc.

De ce nu s-au căsătorit Mircea Badea și Carmen Brumă

Carmen Brumă a dat din casă și a recunoscut că ar fi fost cerută în căsătorie, însă răspunsul ei ar fi fost clar NU. „El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva”, spunea iubita prezentatorului TV, acum ceva timp, la Antena Stars.

Carmen Brumă nu crede în formalități, ci în longevitatea și bunăstarea cuplului. „În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, mai spunea vedeta.

Iubita lui Mircea Badea are concepții diferite legate de viață. Nu crede că oamenii sunt făcuți să fie monogami și tocmai din acest motiv nu consideră că o nuntă poate schimba viitorul unei relații.

„De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a mai spus Carmen Brumă, în urmă cu ceva timp.

Cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea

Dacă pe Mircea Badea îl cunoaște toată lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de sora lui, frumoasa Natalia. Aceasta este de profesie jurnalist, iar în trecut a lucrat împreună cu fratele ei la un post tv. În prezent, Natalia Badea este corespodent din Italia, acolo unde locuiește de câțiva ani.

Sora lui Mircea Badea are o carieră impresionantă. Aceasta a fost producător tv, profesoară de limba italiană și a lucrat ca translator timp de patru ani la Cotroceni. Mai mult, Natalia Badea a publicat și câteva cărți, iar aprecierile publicului nu au întârziat să apară. Frumoasa jurnalistă se bucură în prezent de succes peste hotare și se dedică fiicei sale de care este tare mândră.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Natalia Badea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își dorește să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea momdenă. Natalia, sora celebrului Mircea Badea, a dezvăluit care au fost marile provocări din carieră și ce sacrificii a făcut până să ajungă la celebritate.

Comentarii
  • onanistu de badea are o fam bolnava din neam in neam numai oligofreni si bolnavi la crbl ,inIasi are o matusa hermafrodita turnatoare la securitate cu dosare penale pt furt si inselaciune ..

  • Nici comentator de televizine nu este stralucit ci submediocru

  • Paul Gheorghiu

    Salut Mircea, in cazul in care ajungi pe aici! Eu sunt un admirator, de multe ori enervat de scalambaielile tale de adolescent teribilist, dar te consider un ganditor sclipitor, dar pentru ca ma pricep mai bine la femei, fiindca am si o fica de varsta apropiata de a ta si a mamei copilului tau, poate este bine sa-ti spun ca femeile gandesc altfel decat noi, sunt mult superioare prin unele colturi ale sufletului, iar cateodata sunt si putin incapatanate, din cauza ca sunt constiente de superioritatea lor. Daca te-a refuzat, inseamna ca ai cerut-o in stilul tau adolescentin, (poate chiar infantil). Daca a continuat sa te refuze, este pentru ca nu are incredere totala in tine si a adoptat principiul ca nu crede in monogamie. Stii ce asteapta? Asteapta sa o convingi ca o iubesti cu adevarat numai pe ea si esti capabil sa fiti impreuna pana la adanci batraneti. Daca intr-adevar o iubesti si crezi ca asta vrei cu adevarat asta, trebuie sa o determini sa inteleaga, indiferent de cat de greu va trebui sa muncesti pentru a o convinge. Daca nu vei reusi, inseamna ca nu te doboara entuziasmul cu care vrei sa o ai alaturi pana la adanci batraneti. Daca o iubesti si vrei sa te casatoresti cu ea, la mintea ta, nu am nici o indoiala ca vei reusi. Nu ma dezamagi prietene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *