Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce nu s-a căsătorit  Edward Iordănescu cu Delia Matache. Cine este actuala soție a antrenorului

De ce nu s-a căsătorit  Edward Iordănescu cu Delia Matache. Cine este actuala soție a antrenorului

24 ian. 2022, 10:46,
în Cancan ultimă oră

Edward Iordănescu și Delia au pus punct poveștii de iubire în 2006. Până atunci, apropiații erau ferm convinși că cei doi se vor căsători. Bărbatul o iubea enorm pe artistă, însă nu era deloc sigur pe el, având mereu impresia că iubita îl va înșela la un moment dat.

Într-un final, s-au despărțit, deși la mijloc nu ar fi fost vorba de infidelitate.

De ce nu s-a căsătorit  Edward Iordănescu cu Delia Matache. Cine este actuala soție a antrenorului

“Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, a spus, în urma cu mai mulți ani, Edward Iordănescu.

În prezent, Edward Iordănescu este căsătorit cu Arabella Kapitany, în vârstă de 36 de ani. Aceasta este fost model și absolventă de Medicină. Au împreună doi copii și sunt foarte discreți cu viața personală.

“Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună sîntem de vreo trei ani”, a declarat Edward Iordănescu în septembrie 2020, pentru GSP.

Câți bani a dat Delia pe un câine

Delia Matache a reușit să îl ”șocheze” pe bunul său prieten și coleg de platou Mihai Bendeac, care a colaborat in trecut si cu Anca Dinicu. În timp ce se aflau în culise, cei doi au purtat o discuție referitoare la colierul pe care artista îl purta. Actorul a sesizat imediat că pe fețele pietricelelor scrie ”Balenciaga”. A intrat pe internet și a căutat să vadă cât costă. Când a aflat că prețul unui astfel de colier este de 3000 de lei, Mihai Bendeac a reacționat.

Mihai Bendeac a avut un șoc când a văzut câți lei costă ”choker”-ul pe care Delia Matache îl poartă la gât, în timpul filmărilor de la ”iUmor”.

„Ai la gât o chestie care este formată din niște mici bucățele de plastic, pe care scrie: Balenciaga. În mod normal, știi, când e ziua unei comune, se face bâlci dintr-ăla, unde se vând tot felul de de-astea. Ăsta, ca și cost de producție, nu are cum să fie mai mult de 2 dolari”, a spus Mihai Bendeac.

La câteva secunde mai târziu, juratul „iUmor” a căutat pe internet să vadă ce preț are un astfel de colier. A reacționat instantaneu: „Gata, am găsit! Băi, lasă-mă! Nu se poate, bă! 3.000 de lei, bă?! 3.000 de lei?!”.

La discuție ia parte și comediantul Dan Badea care îi spune că există și variante mai scumpe: „Dar vezi că e la ofertă! Că se poate și mai rău”. Mihai Bendeac a continuat seria reacțiilor: „3.000 de lei, bă?! Niște c******e de plastic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`