Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce nu mai vrea Cătălin Zmărăndescu să audă de fiul său. Acuzațiile între cei doi nu s-au încheiat

De ce nu mai vrea Cătălin Zmărăndescu să audă de fiul său. Acuzațiile între cei doi nu s-au încheiat

08 oct. 2022, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Cătălin Zmărăndescu a făcut declarații șocante despre fiul său. Sportivul nu vrea să mai audă de Mihai, băiatul pe care îl are din prima căsătorie. După tot scandalul acesta a rupt tăcerea și a spus lucrurilor pe nume. Luptătorul susține că fiul său, Mihai, nu mai există pentru el și că nu l-ar mai ierta niciodată pentru greșelile făcute, nici dacă acesta ar veni să își ceartă iertare în genunchi. Care este relația dintre cei doi.

Cătălin Zmărăndescu a declarat că nu îi dorește răul băiatului său, ba din contră, acesta ii dorește lui Mihai tot binele pentru că, mai spune el, altfel l-ar fi putut desființa de mult. Cu atât mai mult, acesta a vorbit și despre pensia alimentară a copiilor săi. Deși băiatul cel mare, Mihai, susține că tatăl lui nu i-a fost alături, acesta a negat cuvintele fiului. Sportivul a mai mărturisit că le-a oferit copiilor pensia alimentară lunar, și nu sume mici, ci unele foarte mari.

Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de fiul său

Cătălin Zmărăndescu este într-un conflict de ceva timp cu fiul său. De curând, acesta a declarat că el a muncit din greu pentru creea ce are astăzi, fiind un om care așa a fost învățat să fie încă de când era mic.

„Eu sunt un om care beneficiză de ceea ce este muncit din greu. De aceea am ajuns omul care sunt astăzi. Eu muncesc pentru fiecare scamă pe care o am, pentru fiecare ață, pentru fiecare nasture, muncesc că un câine. Eu sunt un om care știe să muncească. Și asta încerc să le arăt și copiilor mei. O să îi susțin și o să fiu lângă ei.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul

Nu de mult timp, Cătălin Zmărăndescu a luat o decizie radicală în privința tatuajului pe care acesta îl avea cu Mihai, băiatul pe care îl are din prima căsătorie. Luptătorul a mers și și-a acoperit pe care îl avea cu acesta. Sportivul și-a imprimat desenul unui lup pe chipul fiului lui.

„Am venit să fac un cover (n.r. – o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`