Prima pagină » Cultural » De ce nu mai apar împreună Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat cu celebrul cuplu

De ce nu mai apar împreună Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat cu celebrul cuplu

02 oct. 2023, 13:08,
în Cultural

După ultimele apariții publice ale celor două vedete, lumea a început să se întrebe de ce nu mai apar împreună Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt un cuplu popular în industria showbizului din România, dar în ultima perioadă nu au mai fost observați împreună. De atunci au început să apară tot felul de  speculații cu privire la starea relației lor.

Popularitatea lor a crescut și mai mult odată cu participarea în emisiunea America Express de la Antena 1. Acolo, faimosul jurat de la Chefi la Cuțite și actrița au avut o experiență unică. După întoarcerea în România și reluarea filmărilor, cei doi au fost mai văzuți tot mai puțin împreună. Recent, unii fani au speculat că ar putea exista o problemă în cuplu, dar adevărul a fost dezvăluit chiar de Doina pe rețelele de socializare.

De ce nu mai apar împreună Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Pe pagina personală, Doina Teodoru a postat o fotografie în care apare alături de partenerul său, chef Cătălin Scărlătescu. Starul de la Antena 1 este îmbrăcat într-o tunică, iar actrița este surprinsă zâmbind în timp ce se uită la el.

În plus, iubita lui Cătălin Scărlătescu a adăugat și un mesaj în dreptul imaginii. Din cauza unui program aglomerat, cei doi nu au mai avut timp să petreacă împreună. De altfel, un internaut i-a îndemnat pe cei doi să ajungă în fața altarului, așa cum le-a spus un preot din Mexic, în timpul unei curse de la America Express!

„Nu ne-ați mai văzut de mult timp. ♥️ Adevărul e că deși stăm în aceeași casă, parcă nici noi nu ne-am mai văzut demult #haicuvacantaaaa”, este mesajul scris de Doina Teodoru.

Iuliana Pepene a recunoscut că îl place pe chef Cătălin Scărlătescu

În ediția de marți a emisiunii Chefi la cuțite, invitații Irinei Fodor pentru degustarea farfuriilor realizate de cele trei echipe au fost oamenii de la Observator. Mai exact prezentatorii și reporterii departamentului de știri ai Antenei 1. Printre cei care au luat loc la masă s-a aflat și Iuliana Pepene.

Jurații Antenei 1 care au degustat din farfuriile concurenților au avut o misiune destul de dificilă și provocatoare. Cei 40 de aspiranți la marele trofeu au depus toate eforturile ca farfuriile echipei lor să fie cele mai votate.

În timpul probei, Iuliana Pepene nu s-a ferit să-și exprime simpatia față de Cătălin Scărlătescu. Frumoasa prezentatoare a știrilor matinale a făcut o remarcă mai mult decât îndrăzneață. Rugată de reporter să-și dezvăluie simpatiile în cazul celor trei chefi, știrista a răspuns sec:

„Îmi plac toți chefii, dar mai ales cei neînsurați”, referire clară la Cătălin Scărlătescu, singurul burlac dintre jurații emisiunii Chefi la cuțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`