Prima pagină » Cancan » De ce nu își mai vorbesc Elena Marin și Maria Chițu de la Survivor România. Ce spune fosta Războinică

De ce nu își mai vorbesc Elena Marin și Maria Chițu de la Survivor România. Ce spune fosta Războinică

21 sept. 2021, 11:03,
BZI.ro, în Cancan

Elena Marin și Maria Chițu nu își mai vorbesc după emisiunea de real succes “Survivor România”. Cu toate că în timpul competiției cele două făceau parte din echipe adverse, Maria i-a luat de mai multe ori apărarea Elenei. După unificarea echipelor, relația dintre cele două părea să se îndrepte către o prietenie frumoasă.

Lucrurile însă nu au stat deloc așa.

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Maria Chițu

Fosta “Războinică” a lăsat de înțeles că între ea și Elena nu există nicio prietenie după finalizarea show-ului de televiziune. Situația este cu atât mai surprinzătoarea deoarece în ultimele luni ale emisiunii cele două s-au sprijinit reciproc și s-au „aliat” în fața băieților.

Pe traseu cele două erau adversare însă, în camp, acestea păreau să fie două prietene extrem de apropiate. Maria i-a luat de mai multe ori apărarea Elenei de fiecare dată când aceasta era pusă la zid de foștii colegi.

După finalul emisiunii Maria Chițu a declarat a încercat să o contacteze pe Elena, dar nu a știut dacă acela era, într-adevăr, numărul ei.

„Războinica” a susținut faptul că dacă Elena și-ar fi dorit cu adevărat să păstreze legătură, sigur găsea o soluție în acest sens.

„Nu sunt apropiată de nimeni. Dar m-am mai întâlnit cu unii dintre băieți. Cu Adelina nu am mai ținut legătura, Elenei i-am dat mesaj, dar nu știu dacă este numărul ei.

Cred că dacă dorea să ținem legătura găsea ea o variantă”, a declarat Maria Chițu.

Maria Chițu a început o relație după Survivor România

Ajunsă în țară, după finalizarea emisiunii, Maria a început o relație. “Războinica” spunea despre partenerul ei că este foarte spontan și se înțeleg de minune, chiar dacă nu se cunosc de foarte mult timp.

„Ne cunoaștem doar de o lună jumătate nu știu cum vor evolua lucrurile. Deocamdată nu mă gândesc neapărat la o familie când ne cunoaștem doar de o lună și jumătate.

Dar ne înțelegem foarte foarte bine. Este un tip foarte spontan.  Îmi e dor de el mereu. Din experiența mea în relații, mereu în prima lună apăreau discuții, certuri sau conflicte, dar cu el nu a fost cazul”, a declarat Maria Chițu.

Spre deosebire de Maria, Elena a trecut prin momente grele înainte de a pleca în emisiune. Aceasta a fost amenințată de actualul ei logodnic că o va părăsi dacă alege să participe la celebrul show. Într-un final lucrurile s-au liniștit între cei doi și acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cine este Maria Chițu

Maria Chițu are 20 de ani și s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii “Survivor România”. Aceasta se descrie ca fiind o persoană impulsivă, dar și empatică în același timp.

De la vârsta de 15 ani, Maria practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy. A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

Show-ul care a făcut-o cunoscută a fost câștigat de către Zanni, a cărui poveste de viață este extrem de emoționantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *