Prima pagină » Cancan » De ce nu dorește Codin Maticiuc să o ia de soție pe Ana Pandeli? Ce afaceri deține „Craiul de Dorobanți”

De ce nu dorește Codin Maticiuc să o ia de soție pe Ana Pandeli? Ce afaceri deține „Craiul de Dorobanți”

20 iun. 2022, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Cu toate că are o relație stabilă cu Ana Pandeli, Codin Maticiuc nu are de gând să o ceară de soție. Acesta a precizat că privește nunta ca pe o obligație din partea celorlalți să vină cu bani la petrecere. Mai mult de atât, vedeta a declarat că actul nu ar schimba cu nimic relația dintre cei doi. Actorului nu îi plac obiceiurile ce se practică la nunți, de aceea refuză să facă pasul cel mare alături de actuala sa iubită.

Vedeta este cunoscută pentru numele de „băiat de bani gata”. Într-un interviu,  Codin Maticiuc a recunoscut că până la vârsta de 31 ani și si-a trăit viața. Ba mai mult, acesta a precizat că i-a fost de mare ajutor că s-a născut într-o familie bogată.

De ce nu o va cere Codin Maticiuc de soție pe Ana Pandeli?

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 ani, are o relație cu Ana Pandeli. Bărbatul este cunoscut pentru iubitele celebre pe care le-a avut. Chiar dacă a cucerit foarte multe femei și a fost în centrul atenției pentru o lungă perioadă de timp din cauza vieții sale extravagante, vedeta s-a cumințit datorită fiicei sale. „Craiul de Dorobanți” are o fetiță, Smaranda, împreună cu actuala sa iubită. Fanii actorului s-au tot întrebat când va urma să facă pasul cel mare alături de femeia ce i-a dăruit un copil. Cu toate că au o relație stabilă, Codin Maticiuc a declarat de curând de ce nu dorește să o ia de soție pe Ana. Acesta a precizat că actul nu ar îmbunătăți cu nimic relația lor. Mai mult de atât, „Craiul de Dorobanți” a spus că nunta ar fi o obligație pentru invitații săi de a aduce bani.

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel. Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta”, a declarat Codin Maticiuc.

Ba mai mult, actorul a spus că nu este de acord cu obiceiurile de nuntă. Chiar dacă părinții lui au fost săraci, la nuntă le-au spus invitațiilor să nu le aducă bani, ci să le pună în plic câte un loz. În cazul în care era să aibă noroc, acela ar fi fost câștigul lor la nuntă.

 Ce afaceri deține „Craiul de Dorobanți”

Se cunoaște faptul că vedeta a fost mereu considerată „băiat de bani gata”, din cauza faptului că provine dintr-o familie bogată. Mai mult de atât, bărbatul a declarat că i-a plăcut să se nască într-o familie cu bani. Acesta a recunoscut că nu a făcut mai nimic, dar și-a trăit viața din plin.

„Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani. (…) Tatăl meu era ambasador la momentul respectiv și contracte cu statul nu am avut, dar am avut foarte multe contracte cu foarte multe firme private. Faptul că tatăl meu a ieșit din Ministerul Afacerilor Externe și a intrat în privat și a reușit să facă bani mie mi-a adus doar avantaje pe care nu le neg. Asta cu trebuie să muncim mai mult… nu, trebuie să fim relaxați. Eu pur și simplu nu am făcut nimic. Dovadă: până la vârsta asta nu am făcut nimic și mi-am trăit viața”, a precizat actorul.

Într-un interviu, Codin Maticiuc a recunoscut că abia la 31 ani a început să facă bani. Mai mult de atât, acesta a spus că a reușit să facă câteva milioane, însă a cheltuit mult mai mult. Bărbatul deține împreună cu tatăl său mai multe proprietăți și afaceri în valoare de 75 de milioane de euro. De asemenea, acesta are și câteva mașini scumpe. 

Codin Maticiuc nu dorește să o ia de soție pe Ana Pandeli din cauza tradițiilor ce se practică la nunți. Aceasta a precizat că actul nu i-ar uni mai mult și nu ar schimba cu nimic relație dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *