Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce nu au mai colaborat Smiley și Marius Moga. Iubitul Ginei Pistol a spus acum adevărul despre ruptura profesională dintre ei

De ce nu au mai colaborat Smiley și Marius Moga. Iubitul Ginei Pistol a spus acum adevărul despre ruptura profesională dintre ei

29 apr. 2022, 22:59,
în Cancan ultimă oră

Smiley se bucură de un real succes acum și este unul dintre cei mai apreciați cântăreț din țara noastră. Puțini știu că, la începutul carierei sale, a colaborat cu Marius Moga. După ce au scos hit după hit în anii 2000, cei doi artiști au decis să nu mai colaboreze. Iubitul Ginei Pistol a spus acum adevărul despre ruptura profesională dintre ei.

Invitat la un podcast, Smiley a vorbit despre viața profesională, dar și despre viața personală. Printre altele, iubitul Ginei Pistol a adus în discuție relația pe care a avut-o cu Marius Moga. Cei doi cântăreți scoteau hit-uri în anii 2000, însă lucrurile s-au răcit între ei ulterior.

Astfel, au încetat să mai colaboreze după perioada respectivă. Cântărețul a spus acum adevărul despre ruptura profesională dintre ei. Iată ce a spus despre fostul lui coleg de la Vocea României.

De ce nu au mai colaborat Smiley și Marius Moga

Pe vremea când făcea parte din trupa Simplu, Smiley colabora cu Marius Moga. Cei doi au reușit să scoate piese extrem de apreciate de public, însă au renunțat să mai colaboreze la puțin timp după.

Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, iubitul Ginei Pistol a spus că Moga l-a ajutat mult în evoluția sa ca artist, însă, la momentul respectiv, erau extrem de orgolioși și egoiști amândoi. Astfel, au decis să meargă pe drumuri diferite și să nu mai colaboreze.

„Moga a fost un tip foarte important în viața mea atunci când am început să lucrez cu Simplu, pentru că el a fost primul compozitor cu care am lucrat și care, cumva, mi-a dat șansa să lucrez în studio și să aflu mai multe decât știam în momentul ăla, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit și de aici ne-am cam separat noi cumva. Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri și, ca toți tinerii, eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși! Eu nu mai sunt atât de orgolios, nu simt că mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competiție, sunt mult mai liber, mult mai înțelept!”, a dezvăluit Smiley în podcastul găzduit de Horia Brenciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *