Prima pagină » Cancan » De ce nu are Stana Izbașa copii? Răspunsul celebrei interprete te va surprinde 

De ce nu are Stana Izbașa copii? Răspunsul celebrei interprete te va surprinde 

24 feb. 2022, 16:57,
în Cancan

Stana Izbașa nu are copii, însă, nu se simte singură. Celebra voce a muzicii de petrecere din zona Banatului este mereu înconjurată și apreciată de fani. 

Artista se bucură de un real succes în cariera sa și ori de cate ori apare pe posturile de televiziune lumea rămâne uimită. Cu o siluetă de invidiat și un tonus aparte, frumoasa blondină știe mereu cum să își acapareze publicul prin prezențele sale cu adevărat spectaculoase. 

stana izbasa

Artista se bucură de un real succes în cariera sa și ori de cate ori apare pe posturile de televiziune lumea rămâne uimită

Stana Izbașa are o carieră răsunătoare 

La cei 53 de ani, vedeta nu își arată vârsta și are un corp de invidiat pe care îl pune în evidență prin ținutele ce le adoptă în prestațiile sale publice, spectacole și evenimente. Caracterul și prezența au ajutat-o mereu pe vedeta din Banat să se facă plăcută și să își câștige publicul. Cântăreața are o carieră de peste 25 de ani și s-a făcut remarcată prin colaborările muzicale pe care le-a avut alături de Nicu Paleru și Adrian Minune.

Regina muzicii bănăţene, așa cum este numită de colegi, Stana Izbașa duce dorul cântărilor. Artista păstrează legătura cu admiratorii pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu întârzie să apară. De Dragobete, cântăreața de muzică de petrecere și de folclor face un cadou muzical tuturor îndrăgostiților prin lansarea colajul „Tu și eu” care conține fragmente din cele mai ascultate piese de dragoste. 

„Cadoul de Dragobete pentru toți admiratorii și fanii mei minunați și extrem de iubitori. Vă îmbrățișez cu toată dragostea și iubirea de care este capabilă inima mea.”, a scris celebra vedetă pe pagina sa de Facebook. 

stana izbasa

La cei 53 de ani, vedeta nu își arată vârsta și are un corp de invidiat pe care îl pune în evidență prin ținutele ce le adoptă în prestațiile sale publice, spectacole și evenimente

De ce nu are Stana Izbașa copii? 

Cântăreața nu are copii, dar se declară mulțumită din punct de vedere profesional. Aceasta și-a dedicat întreaga viață unei cariere de succes, iar vocea sa a răsunat în anii 90 în zona din care provine, iar acum este apreciată în țară și peste hotare. 

“Nu am avut timp să mă mărit până acum. Luptând de una singură și în carieră și în viața de zi cu zi, nu m-am mai gândit la altceva. Acum, mi-am făcut o casă și sunt mai relaxată, iar dacă mă va cere cineva de soție și voi considera că merită să-mi fie soț voi accepta”, a declarat aceasta într-un interviu. 

stana izbasa

De Dragobete, cântăreața de muzică de petrecere și de folclor face un cadou muzical tuturor îndrăgostiților prin lansarea colajul „Tu și eu” care conține fragmente din cele mai ascultate piese de dragoste

În anul 2017 vestea că Sandra Izbașa a fost condamnată la închisoare a zguduit lumea muzicii. A fost implicată în afacerea diplomelor date pe bani de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret Băile Herculane. S-ar fi zvonit că artista ar fi plătit suma de 3500 de dolari pentru a intra în posesia actelor care atestă promovarea anilor de studiu. A fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 

În prezent, regina muzicii bănățene este singură și suferă după despărțirea de iubitul ei, Flore Baniciu, un saxofonist renumit în zona Banatului. Relația lor s-a terminat brusc și a lăsat în urmă multă dezamăgire resimțită de interpreta de muzică de petrecere. 

„Cel mai mult doare atunci cand ești dezamăgit de persoana care ai crezut ca nu te va răni niciodată”, le povestea aceasta fanilor de pe rețelele de socializare. 

Stana Izbașa nu are copii, însă își dorește, spune ea, dar „nu în disperare”. 

stana izbasa

Aceasta și-a dedicat întreaga viață unei cariere de succes, iar vocea sa a răsunat în anii 90 în zona din care provine, iar acum este apreciată în țară și peste hotare

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *