Prima pagină » Cancan » De ce nu are Simona Radiș iubit. Adevărul despre cea mai frumoasă canotoare româncă de la Jocurile Olimpice Paris 2024

De ce nu are Simona Radiș iubit. Adevărul despre cea mai frumoasă canotoare româncă de la Jocurile Olimpice Paris 2024

02 aug. 2024, 12:38,
Cezar Bulgaru în Cancan

După prezența la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, internauții au început să se întrebe dacă are sau nu iubit Simona Radiș. Joi, 1 august 2024, Simona Radiș (25 de ani) și Ancuța Bodnar (25 de ani) au depus eforturi considerabile pentru a-și apăra titlul de campioane obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020), dar au încheiat competiția pe locul doi.

Canotoarele românce au câștigat medalia de argint la proba de dublu vâsle la Jocurile Olimpice 2024. Cu toate că a avut succes pe plan profesional, vicecampioana Simona Radiș nu poate spune același lucru despre viața sa amoroasă.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au obținut medalia de argint la proba de dublu vâsle, de la JO Paris

Simona Radiș a fost numită cea mai frumoasă canotoare de la Jocurile Olimpice de la Paris. Împreună cu Ancuța Bodnar (25 de ani), sportivele au câștigat medalia de argint la proba de dublu vâsle de la JO Paris. După finalul competiției, Simona Radiș a declarat că a dat tot ce a avut mai bun pentru a-și păstra medalia de aur câștigată la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020).

”Pot să spun cu toată mândria că am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut. Nu sunt supărată. Sunt fericită că am luptat și nu am renunțat. Ne bucurăm că am reușit să obținem acest rezultat. O să încercăm să facem o cursă foarte bună și la 8+1. Pentru noi nu s-au încheiat Jocurile Olimpice. Ne vedem pe 3 august”, a transmis și Ancuța Bodnar.

De ce nu are Simona Radiș iubit

Simona Radiș și-a descoperit pasiunea pentru sport la 14 ani. Interesată inițial de volei și handbal, a fost observată de antrenorul George Bulie de la Clubul Sportiv Botoșani. Deși nu avea cunoștințe despre sporturile pe apă, Simona Radiș a decis să urmeze sfaturile mentorului ei și a plecat la Botoșani. În 2013, a început să practice canotajul de performanță și a fost afiliată la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

În 2019, a început să simtă pentru prima dată roadele eforturilor sale. A câștigat titluri de vicecampioană europeană în Elveția și vicecampioană mondială la Liz. La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo (2020), Ancuța Bodnar a fost prima sportivă care a purtat drapelul României. În același an, Federația Internațională de Canotaj a numit-o „Steaua în ascensiune” a lunii decembrie 2020. Clubul la care este afiliată, CSA Steaua București, a desemnat-o „Cel mai valoros sportiv al clubului militar al anului”.

Pentru a ajunge pe cele mai înalte trepte ale podiumului, Simona Radiș, la fel ca toți canotorii români, se antrenează timp de 11 luni pe an în cantonament. Astfel, se poate spune că este practic aproape imposibil pentru ea să încerce să își construiască o relație de iubire sau o familie.

Simona Radiș nu are un iubit deoarece se dedică în totalitate sportului care îi aduce satisfacții pe măsura sacrificiilor făcute.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *