Prima pagină » Cancan » De ce nu a mers relația dintre Viviana Sposub și Ionuț Rusu? Declarații șocante făcute de brunetă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De ce nu a mers relația dintre Viviana Sposub și Ionuț Rusu? Declarații șocante făcute de brunetă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

07 oct. 2021, 13:29,
în Cancan

Viviana Sposub și Ionuț Rusu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. Ei s-au despărțit, iar frumoasa moldoveancă și-a refăcut viața alături de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Chiar dacă Viviana Sposub (24 de ani) și Ionuț Rusu (29 de ani) nu mai sunt împreună, trecutul o urmărește pe brunetă. Ea a dezvăluit recent că, din cauza fostului iubit, și-a pierdut o prietenă bună, pe Rux, alături de care concurează la show-ul televizat „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub și Ionuț Rusu au format un cuplu

Puțină lume știe, dar concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și cunoscutul actor, Ionuț Rusu, au format un cuplu. Cei doi și-au trăit povestea de dragoste în secret, însă s-a terminat brusc. Iată ce a declarat Ionuț Rusu, în momentul în care era împreună cu Viviana Sposub.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis’, a dezvăluit Ionuț Rusu pentru cancan.ro.

Cei doi s-au despărțit la fel de discret cum și-au început relația. Odată cu legătura dintre ei s-a rupt și legătura de prietenie dintre Viviana Sposub și Ruxi, de la rux și opulență. Cele două s-au cunoscut prin intermediul lui Ionuț Rusu și au devenit prietene foarte bune. Au fost văzute adesea împreună, semn că se înțelegeau foarte bine. Însă ceva s-a întâmplat, iar cele două au ajuns să nu își mai vorbească.

Viviana Sposub și Ruxi s-au certat: Care este motivul?

Fiind colege la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cele două au dat cărțile pe față în ediția de vineri seara, 17 septembrie 2021. Viviana și Ruxi au dezvăluit ce a dus la ruptura dintre ele.

„Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relaţie cu un băiat care se întâmpla să fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relaţie în care m-am împrietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante împreună, tot felul de momente frumoase sau mai puţin frumoase.

Relaţia a luat sfârşit şi amiciţia dintre mine şi Ruxi a luat sfârşit. Nu am nicio problemă cu Ruxi, sper că nici ea. Dacă există o altă problemă, mi-aş dori din tot sufletul să o discutăm acum şi apoi să încheiem de tot subiectul să nu mai fie cazul să aruncăm săgeţi aiurea”, a precizat Viviana Sposub.

Pe de altă parte, Ruxi nu este de aceeași părere. Ea spune că s-a simțit exclusă din grupul lor de prieteni, în special de către Viviana Sposub.

„A trebuit să fiu exclusă că nu mai era loc de mine. Aşa ştiu. Povestea lor a continuat şi când eu eram exclusă demult”, a declarat Ruxi Opulență.

Viviana Sposub a negat acuzațiile și și-a cerut scuze lui Ruxi, pentru a-i demonstra că lucrurile nu au stat așa.

„Îmi pare rău că ţi s-a transmis asta. Tu ştii prea bine că ne înţelegeam şi de fiecare dată am petrecut timp de calitate. În momentul în care s-a produs o disensiune între noi, eu am fost cea care am insistat să continuăm mica amiciţie. Mă întristează să aflu că Ruxi a fost înştiinţată că eu nu am mai dorit prietenia sau eu nu te-am dorit în grup.

Tu ar trebui să ştii mai bine decât mine că am avut o altfel de relaţie amândouă. Că s-a ajuns aici, aşa a fost să fie şi mi-ar plăcea să lăsăm ce-am fost în trecut şi să continuăm să fie bine, dar să lăsăm asta în trecut. Noi două, real, nu am avut niciodată nicio discuţie. Eu am înţeles că eşti supărată de ce ai auzit din gura lui. Eu îţi spun acum partea mea şi tu tragi concluzia.”, i-a spus Viviana Sposub lui Ruxi Opulență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *