Prima pagină » Cultural » De ce nu a fost invitată Cristina Ciobănașu la nunta lui Vlad Gherman. Ce gest a făcut actrița

De ce nu a fost invitată Cristina Ciobănașu la nunta lui Vlad Gherman. Ce gest a făcut actrița

05 iun. 2024, 10:44,
BZI.ro, în Cultural

După evenimentul care a avut loc în weekend, s-a aflat de ce nu a fost invitată Cristina Ciobănașu la nunta lui Vlad Gherman.

Actorul Vlad Gherman și-a unit destinul cu Oana Moșneagu duminică, 2 iunie, într-o ceremonie religioasă fastuoasă. Petrecerea a avut loc într-un cadru intim, alături de cei dragi cuplului. Deși relația dintre Vlad Gherman și fosta sa iubită a rămas una cordială, aceasta nu a fost prezentă la nuntă.

Absența sa a stârnit curiozitatea fanilor, dar motivele exacte nu au fost făcute publice.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au radiat duminică de fericire

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au împărtășit bucuria nunții cu fanii prin intermediul unor fotografii de la fericitul eveniment. Ceremonia a avut loc într-o seră amplasată în inima pădurii, creând o atmosferă magică de „noapte de vară”.

Cei aproximativ 160 de invitați au petrecut până la zorii zilei alături de mirii emoționați și fericiți, Anca Sigartău și Dragoș Pandele, nașii cuplului, asigurând o atmosferă de neuitat.

„Meet the Ghermans. 3 ani ne-au adus aici. Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever’, a fost mesajul transmis de Oana Moșneagu după cununia religioasă.

La rândul său, Vlad Gherman i-a făcut o promisiune soției sale, Oana Moșneagu, în cea mai frumoasă zi din viața lor: „La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna!’, este mesajul postat de Vlad Gherman în dreptul unei fotografii cu el și Oana Moșneagu, imediat după ce au ieșit din biserică.

De ce nu a fost invitată Cristina Ciobănașu la nunta lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu nu a participat la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, așa cum a declarat anterior. Spre deosebire de majoritatea colegilor din serialul „Lia – soția soțului meu”, care au fost prezenți la eveniment, Cristina a ales să fie discretă în această zi specială pentru fostul ei iubit.

Actrița nu a dorit să atragă atenția asupra sa prin postări sau declarații publice, demonstrând maturitate și respect pentru cuplul proaspăt căsătorit.

Deși a transmis public felicitări lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu la cununia civilă, Cristina Ciobănașu a ales să fie discretă în ziua nunții religioase a fostului ei iubit.

Potrivit a1.ro, în timp ce Oana și Vlad își uneau destinele, Cristina a ales să petreacă timp alături de familia sa natală, la bunică, unde a stat alături de frate și de părinții biologici.

Această alegere de a fi discretă denotă maturitate și respect din partea Cristinei Ciobănașu, demonstrând că prioritatea sa a fost fericirea cuplului proaspăt căsătorit și evitarea oricăror speculații sau comentarii care ar fi putut eclipsa momentul special al acestora.

Lipsa Cristinei Ciobănașu de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu nu a surprins pe nimeni, având în vedere declarațiile anterioare ale actorului.

Vlad Gherman a mărturisit deschis că Cristina Ciobănașu nu va fi invitată la nuntă, respectând dorința amândurora de a menține o atmosferă liniștită și lipsită de tensiuni în această zi specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *