Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce nu a fost Aurel Pădureanu invitat la nunta nepoatei lui, Nicole Cherry: „Ei sunt mai răutăcioși”

De ce nu a fost Aurel Pădureanu invitat la nunta nepoatei lui, Nicole Cherry: „Ei sunt mai răutăcioși”

20 mai 2022, 21:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Aurel Pădureanu, unul dintre cei mai cunoscuți și areciați interpreți de muzică lăutărească din România, a mărturisit că nu a fost invitat la nunta nepoatei lui, Nicole Cherry

Soțul regretatei Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a mărturisit că nu a fost chemat de nimeni la nunta lui Nicole Cherry și bineînțeles, la botezul micuței Anastasia. Îndrăgitul intrepret susține că motivul ar fi faptul că părinții vedetei ar fi de vină, deoarece sunt mai răutăcioși, nu vedeta.

„Pe mine nu m-a chemat nimeni. De când a murit Cornelia (nr. nu i-a mai văzut) Nici din familia mea, dacă poți să îți imaginezi, nici copiii mei, nici băiatul meu. Nu suntem în relații… Ei sunt mai răutăcioși. Îi doresc, pentru că știu că are un copilaș, tot binele din lume. Ce să am eu cu Nicole Cherry? Este un copil, are 20 și ceva (nr. de ani). Îi doresc și ei și soțului ei sănătate. Răutățile vin de la părinți”, a mărturisit Aurel Pădureanu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit artistul

Artistul a vorbit și despre relația pe care o are cu familia lui Nicole Cherry. Aurel Pădureanu susține că de la moartea Corneliei Catanga nu și-a mai văzut rudele. Interpretul a ținut să precizeze că tot ce și-a dorit a fost să iasă din starea pe care o are, să socializeze și să simtă că are o familie.

„Eu atât le-am cerut, ajutorul și au înțeles cu totul altceva. Am vrut doar, de când a murit Cornelia, să spună: „Vino, unchiule să bei o cafea”. Atât mi-am dorit, nimic altceva! Decât să ies din starea asta, să socializez, să simt și eu că am o familie, că am pe cineva alături de mine”, a adăugat artistul.

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a fost uitat de toată lumea

Aurel Pădureanu susține că, după ce soția sa a trecut în neființă, acesta a fost uitat de toată lumea și nimeni nu îl mai caută pentru a-l mai întreba ce face ori cum se mai simte.
Totodată, artistul a mai spus că, cel mai probabil, multe persoane chiar s-au bucurat că soția sa a decedat și mulți oameni uită ajutorul pe care Cornelia Catanga l-a oferit de-a lungul vieții sale.

„Nu a mai fost nimeni (n.r. alături de el după moartea Corneliei Catanga). Nu te sună nimeni. Au fost câțiva oameni care m-au iubit enorm și m-au ajutat, dar nu își doresc să le pomenesc numele.

Restul, dintre prietenii care au mâncat o pâine cu Cornelia, și nici toate solistele nu m-au sunat. Un telefon nu am primit de la nimeni. Probabil că dispariția ei i-a bucurat. Nu se poate așa ceva, mă doare sufletul. Nu te ajută nimeni în țara aceasta”, a mai povestit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *