Prima pagină » Cancan » De ce nu a acceptat Cristina Spătar să pozeze nud. Detalii neștiute din viața privată a celebrei cântărețe 

De ce nu a acceptat Cristina Spătar să pozeze nud. Detalii neștiute din viața privată a celebrei cântărețe 

01 dec. 2021, 13:18,
BZI.ro, în Cancan

Este frumoasă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, însă multă lume se întreabă de ce nu a acceptat Cristina Spătar să pozeze nud. „Regina R&B” a trecut prin momentele dificile în ultimii ani, iar după divorțul scandalos de Alin Ionescu, artista a hotărât să plece din țară împreună cu cei doi copii. Iată câteva detalii neștiute din viața privată a celebrei cântărețe.

Cristina Spătar a refuzat să pozeze nud

La începutul carierei muzicale Cristina Spătar se bucura de un succes răsunător, însă în prezent se confruntă cu probleme financiare. Lipsa concertelor și a proiectelor de televiziune au afectat-o enorm pe vedetă. Cu toate acestea, cântăreața a reușit de fiecare dată să se reinventeze și să depășească momentele dificile.

Puțini sunt cei care știu faptul că „regina R&B” nu a acceptat să pozeze nud, chiar dacă a primit mai multe propuneri din partea publicațiilor de profil. Cristina Spătar s-a afișat mereu în ținute sexy și nu a ezitat să își etaleze formele perfecte în lumea mondenă, dar a refuzat pictorialele nud, spre surprinderea admiratorilor.

În schimb, cântăreața a acceptat ședințele foto în lenjerie intimă, pozând în ipostaze provocatoare. În prezent, Cristina Spătar se menține în formă și arată spectaculos la vârsta de 49 de ani. Artista a trecut peste divorțul de partenerul ei de viață, afaceristul Alin Ionescu, și se ocupă singură de creșterea celor doi copii. 

Detalii surprinzătoare din viața celebrei cântărețe de R&B

Cristina Spătar are un trecut tumultuos, cu momente dificile și provocări. Artista a suferit enorm după ce a aflat de boala tatălui ei, iar după decesul acestuia și-a găsit liniștea în brațele lui Alin Ionescu, un om de afaceri celebru. 

După o căsnicie de mai mulți ani, cei doi au divorțat, iar după despărțire vedeta a fost la un pas de depresie.

„A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul.”, a declarat cântăreața.

După divorțul scandalos, Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, mult mai tânăr decât ea. Bărbatul care i-a cucerit inima a susținut-o pe artistă în afaceri, însă cântăreața nu a reușit să scape de datorii. 

„Regina R&B” a declarat la vremea respectivă că sprijinul din partea lui Tiberiu Vărzaru a contat enorm într-o perioadă extrem de grea pentru artistă.

„Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.”, declara Cristina Spătar la vremea respectivă.

Cântăreața s-a despărțit ulterior de iubitul mult mai tânăr și a luat o decizie surprinzătoare. Vedeta a plecat din țară și locuiește în prezent în Londra împreună cu cei doi copii. Artista își încearcă norocul în afaceri imobiliare și se dedică mai mult timp familiei.

Cristina Spătar s-a remarcat prin aparițiile provocatoare în spațiul public, însă a refuzat să pozeze nud. Cântăreața arată spectaculos la 49 de ani și este una dintre cele apreciate vedete din showbiz-ul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *