Prima pagină » Cancan » De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei a dat-o de gol

De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei a dat-o de gol

26 iul. 2024, 14:36,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu a petrecut câteva săptămâni în România, însă nu a fost însoțită de Monica Gabor. Ramona Gabor a explicat că motivul absenței Monicăi este legat de angajamentele pe care le are în SUA. Totuși, nu este exclus ca aceasta să viziteze România în viitorul apropiat.

La mijlocul lunii iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România după șase ani petrecuți în America. Tatăl ei, care se află într-un azil de aproape un an, a întâmpinat-o la aeroport cu flori și a fost foarte emoționat să o vadă din nou. În această perioadă, Irina s-a întâlnit și cu mătușa ei, Ramona Gabor, care locuiește de 13 ani în Dubai.

De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România

Irina Columbeanu a petrecut câteva săptămâni în România, însă fără mama ei. Monica Gabor a rămas în America, unde are o familie împreună cu omul de afaceri Mr. Pink. Ramona, sora Monicăi, a explicat că aceasta nu a putut călători din cauza angajamentelor din America, dar intenționează să-și revadă familia în curând.

„Anul acesta nu a putut să călătorească. Este prinsă acolo, dar cred că va veni foarte curând. Anul acesta cred că ne vom vedea. E frumos când ne reunim. Ultima dată am fost în Dubai toate trei surorile. Ne reunim, când vine, întotdeauna eu fiind cea care călătorește mereu e imposibil să nu sar în primul avion și să ne întâlnim, oriunde ar fi’, a spus Ramona Gabor, la podcastul lui Teo Trandafir.

Ce a făcut Irina în România

În timpul vacanței în România, Irina Columbeanu a însoțit-o pe mătușa ei la Bacău, orașul natal al acesteia. Au făcut și o vizită specială la Mănăstirea Putna, unde în fotografii apare și Alina Gabor.

Vizibil emoționați, cei doi au făcut câteva declarații care reflectă cât de apropiați sunt.

„Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept’, a spus Irina Columbeanu.

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală’, a spus Irinel Columbeanu.

Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România, iar Ramona a spus care au fost motivele pentru care nu a reușit să facă asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *