Prima pagină » Cancan » De ce Monica Dascălu nu are copii. Detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare

De ce Monica Dascălu nu are copii. Detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare

08 mart. 2022, 11:03,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă de ce Monica Dascălu nu are copii. Frumoasa prezentatoare de știri este una dintre cele mai apreciate vedete din România, având o carieră impresionantă în televiziune. Mereu discretă și rezervată în aparițiile  publice, Monica Dascălu a încercat să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu ce suferință ascunde știrista de la Pro Tv și cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor. Iată câteva detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare.

Monica Dascălu are o căsnicie frumoasă, dar nu are copii

La vârsta de 43 de ani, celebra prezentatoare de știri Monica Dascălu are o carieră de succes și o căsnicie frumoasă alături de soțui ei, Mihai Băjenaru. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și discrete cupluri din lumea mondenă.

Vedeta a vorbit de puține ori despe partenerul ei de viață sau despre planul personal. Aceasta a mărturisit că este fericită alături de cel care i-a cucerit inima în urmă cu mai mulți ani, dezvăluind cum a decurs frumoasa lor poveste de dragoste.

„Eu, înainte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile…

Am fost noi înşine și suntem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins.”, a precizat aceasta.

Cu toate că are o căsnicie fericită alături de Mihai Băjenaru, Monica Dascălu are un mare regret. Până la această vârstă prezentatoarea nu a devenit mamă, însă nu a dorit să dezvăluie motivul. Mereu celebra știristă a evitat întrebările legate de faptul că nu are copii, cu toate că își dorește foarte mult să fie mamă.

Dincolo de suferințele din plan personal, Monica Dascălu se bucură de viață și de căsnicia frumoasă. Și colega ei de breaslă, fosta prezentatoare de știri Anca Lungu, s-a retras din televiziune și se dedică în totalitate familiei și soțului ei celebru.

De asemenea, celebra prezentatoare Alessandra Stoicescu nu ține cont de vârstă și este răsfățată de partenerul ei de viață. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, iar de când au devenit părinți aceștia radiază de fericire.

Extrem de mândră de copii este și Emilia Ghinescu. Artista a avut parte de mai multe evenimente nefericite în trecut, însă a reușit să fie puternică de dragul copiilor ei.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de prezentatoarea Diana Bart. Aceasta a trecut printr-un divorț scandalos și a surprins publicul cu declarații neașteptate despre fostul partener de viață.

Cum este frumoasa prezentatoare dincolo de lumina reflectoarelor

Monica Dascălu a fost mereu o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Dincolo de profesionalism și eleganța afișată, prezentatoarea de știri a încercat să fie departe de scandalurile și controversele din lumea mondenă.

Multă lume se întreabă cum este frumosa vedetă dincolo de lumina reflectoarelor. Aceasta a dezvăluit cum este viața ei dincolo de celebritate.

,,Sunt copilăroasă, sunt o persoană veselă, visătoare, uneori tristă, extrem de entuziasmată, nerăbdătoare, pasională, extrem de curioasă, caldă, uneori nesigură, alteori prea sigură, sunt un om normal, cu stări normale, în funcție de ce trăiesc. Sunt pasionată de domeniul psihoterapiei, mă regăsesc cu totul în natură și mă bucură orice călătorie. (…)

Dincolo de rolul de prezentatoare, sunt o persoană conectată la tot ce se întâmplă important în lume, prin diferite canale, merg la concerte, conferințe, întâlniri din domeniul meu sau alte domenii. (…) Prefer să mă bucur de ce am: sănătate, şansa de a munci cu drag, iubirea celor din jurul meu.”, a precizat aceasta.

Celebra prezentatoare Monica Dascălu are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani însă nu are copii. Știrista nu a reușit să devină mamă până acum deși își dorește foarte mult. La vârsta de 43 de ani, Monica Dascălu se bucură de succes și de aprecierea publicului autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *