Prima pagină » Cultural » De ce Mihai Bendeac nu vrea să aibă o soție. ,,Nu vă mai căsătoriți degeaba!”

De ce Mihai Bendeac nu vrea să aibă o soție. ,,Nu vă mai căsătoriți degeaba!”

28 oct. 2022, 09:52,
în Cultural

Multă lume se întreabă de ce Mihai Bendeac nu vrea să aibă o soție și nu crede în căsătorie. Celebrul actor s-a iubit cu multe femei celebre din România, însă nu a fost convins până acum să ajungă în fața altarului. Mihai Bendeac a dezvăluit recent care sunt motivele pentru care nu își dorește să se însoare, mărturisind cine a fost marea sa dragoste.

De ce Mihai Bendeac nu vrea să aibă o soție

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din showbiz-ul autohton. Fostul jurat de la emisiunea ,,iUmor” are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv. Mereu sincer cu publicul și asumat când vine vorba de viața privată, Mihai Bendeac a dezvăluit recent de ce nu crede în căsătorie și nu vrea vrea să aibă o soție.

,,Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăcat elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne.

Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriți degeaba!”, a declarat acesta.

Deși nu a făcut marele pas până acum, actorul a cucerit inimile multor femei din România. Acesta își asumă fiecare poveste de dragoste tumultuoasă și se bucură din plin de celebritate.

Altfel stau lucurile când vine vorba de celebrul prezentator și jurat tv Andi Moisescu. Acesta se declară un bărbat împlinit alături de soția sa și de copii. Și prezentatorul Mihai Jurca are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Ce spune actorul despre trecutul său amoros

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. Acesta s-a iubit cu femei celebre din România precum Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeța, Sore, Andreea Popescu și cântăreața Jo.

Celebrul actor a vorbit despre relația cu colega lui de breaslă, Mirela Zeța. Cei doi s-au despărțit după o poveste de dragoste frumoasă.

,,Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap.”, a declarat acesta.

Mihai Bendeac a avut o relație și cu frumoasa cântăreață Celia, iar după despărțire au rămas prieteni.

,,Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine tot timpul. Cred că ţine de destin. Mi-a lăsat libertate. Ne-am despărțit foarte frumos.”, a declarat Celia despre relația cu Mihai Bendeac.

În prezent, actorul se bucură din plin de celebritate și se dedică profesiei sale. Mihai Bendeac s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, însă nu a ajuns până acum să facă marele pas. Acesta nu crede în căsătorie și își asumă relațiile de dragoste tumultuoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *