Prima pagină » Cultural » De ce mama lui Nicole Cherry nu vrea să apară la evenimentele mondene. Ce spune frumoasa artistă despre femeia care i-a dat viață

De ce mama lui Nicole Cherry nu vrea să apară la evenimentele mondene. Ce spune frumoasa artistă despre femeia care i-a dat viață

15 iul. 2022, 08:41,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume se întreabă de ce mama lui Nicole Cherry nu vrea să apară la evenimentele mondene. Dacă pe tatăl celebrei cântărețe îl știe toată lumea, foarte puține detalii se știu despre Sorina Ghinea, mama frumoasei artiste Nicole Cherry. Vedeta mai are o soră de profesie make-up artist, iar tatăl său s-a afișat de mai multe ori în lumina reflectoarelor, fiind mândru de cele două fiice ale sale. Sorina Ghinea însă este o prezență discretă și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Iată ce spune frumoasa artistă despre femeia care i-a dat viață.

Mama lui Nicole Cherry nu dorește să apară la evenimentele mondene

Frumoasa cântăreață Nicole Cherry se bucură din plin de succes în carieră, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. La vârsta de 23 de ani, artista se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Dincolo de lumina reflectoarelor, Nicole Cherry se mândrește cu familia ei frumoasă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de sora sa, dar mai ales de părinți.

Sora acesteia, Carla Ghinea, este de o frumusețe răvășitoare. Tânăra este make-up artist și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tatăl cântăreței, George Ghinea, a apărut de mai multe ori la tv alături de fiica sa, Nicole Cherry. În schimb, mama artistei nu dorește să apară la evenimentele mondene, dorind să păstreze discreția și să se bucure de acasă de succesul celor două fete ale sale.

Nicole Cherry are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a dat viață, însă regretă că aceasta și-a sacrificat viața pentru a se dedica familiei.

,,Mi-ar fi plăcut să aibă mai multă grijă de ea, să fie genul de om care își ia o oră din timp ca să se ducă la salon sau să facă lucruri pe care unele mame le fac. Ea nu a făcut asta. Ea voia să fie lună în casă și să fim noi cele mai frumos îmbrăcate, să avem toate jucăriile, tata să fie un om impecabil de fiecare dată. Pentru ea, asta a contat. Ar fi meritat și ea timpul ăla. Dar asta și-a dorit, asta a făcut. Mă bucur foarte tare că am reușit să o fac mândră de mine.”, a declarat frumoasa cântăreață.

În prezent, Nicole Cherry se bucură din plin de viață alături de soț și de copil, iar pe plan profesional are parte de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Și frumoasa artistă Irina Rimes are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Vedeta are un fizic de invidiat și își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy.

O altă cântăreață celebră care se mândrește cu familia ei frumoasă este Cristina Rus. Aceasta a renunțat la cariera în muzică pentru a se dedica soțului și copiilor ei.

Ce spune celebra cântăreață despre familia sa

Nicole Cherry are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții ei. Artista a avut parte mereu de susținerea lor atât pe plan profesional, cât și în carieră. Dacă pe tatăl vedetei îl cunoaște toată lumea, mama acesteia este o apariție rară la evenimentele mondene. Sorina Ghinea a preferat să se dedice familiei și să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Nicole Cherry a dezvăluit ce sacrificii a făcut mama ei pentru fericirea copiilor și a soțului.

,,Tata mi se pare că a mai trăit unele chestii. Mami, dedicându-și toată viața pentru noi, poate aș fi vrut să mai aibă unele lucruri pentru ea. Ea oricum nu a vrut să fie prezentă, cum e tata, toată lumea îl știe pe tata, ea nu a vrut chestia asta, ei nu îi place, ea nu vrea să dea interviuri, nu-i place să fie în centrul atenției. Mi se pare că poate ar fi trebuit să aibă unele momente pentru ea. (…) După ce am crescut, cred că am reușit cumva să o fac fericită și să îi înapoiez tot timpul pe care ea mi l-a dat și nu a fost în zadar.”, a mărturisit frumoasa cântăreață.

Sorina Ghinea, mama lui Nicole Cherry, este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, aceasta dedicându-se familiei sale de care este tare mândră. Femeia nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, dar are doar cuvinte de laudă pentru fiica sa celebră și o susține mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *