Prima pagină » Stiri si curiozitati » De ce înșală bărbații? Cinci motive pe care trebuie să le știi

De ce înșală bărbații? Cinci motive pe care trebuie să le știi

07 apr. 2022, 15:25,
în Stiri si curiozitati

Te întrebi de ce înșală bărbații? Iată care sunt motivele care îi determină pe bărbați să nu le fie fideli partenerelor lor și care sunt semnele la care trebuie să fii atentă.

Bărbații și femeile pot înșela din motive foarte diferite. Așa cum nicio relație nu seamănă cu cealaltă, fiecare caz de infidelitate este diferit. Astfel, nicio relație, fie ea de lungă sau de scurtă durată, nu este în totalitate protejată de posibilitatea apariției unei aventuri. Există unele vulnerabilități care îi pot face pe bărbați să înșele, chiar dacă există și excepții. Oricum ar fi, un lucru este cert: foarte puțini bărbați calcă strâmb atunci când sunt, cu adevărat, fericiți.

Află, în rândurile care urmează, cele mai comune motive pentru care bărbații aleg să fie infideli.

un bărbat însurat care își scoate verigheta de pe deget

Așa cum nicio relație nu seamănă cu cealaltă, fiecare caz de infidelitate este diferit.

De ce înșală bărbații?

La fel ca și femeile, bărbații înșală pentru că se simt nefericiți, neapreciați sau, pur și simplu, din răzbunare.

Se simt nefericiți sau nu sunt mulțumiți de persoana pe care o au alături

Acest motiv este destul de întâlnit în zilele noastre. Uneori, bărbații nu se simt fericiți în relația sau în căsnicia lor și aleg să caute pe altcineva. Ei nu vor recunoaște niciodată că nu sunt mulțumiți de persoana pe care o au alături și preferă să înșele. Adesea, bărbații se orientează spre altceva dacă au parte de o căsătorie sau o relație fără sex.

Nu se simt apreciați

Atunci când se simt subestimați sau neglijați, bărbații apelează la infidelitate. Însă, sentimentul de neglijare poate fi legat de așteptările nerealiste ale unui partener, mai degrabă decât de o neglijare adevărată. De exemplu, soția acordă mai multă atenție creșterii copiilor și menținerii curățeniei în locuință, nemaiavând suficient timp pentru partener.

Un bărbat vrea să se simtă dorit, iar o femeie care îl critică constant sau care îi transmite că mereu face ceva greşit, ajunge să se simtă singur.

Este plictisit

Bărbații care tânjesc după fiorii unei noi iubiri, tind să se plictisească mai repede și, astfel, sunt mai susceptibili să înșele. În plus, unii dintre ei sunt de părere că având relații pasagere, își condimentează căsnicia.

Vrea să demonstreze că încă este atractiv

Un bărbat aflat la vârsta mijlocie este mai susceptibil să înșele și, de regulă, alege o femeie mult mai tânără decât el. Acest lucru se întâmplă, deoarece vrea să demonstreze că încă este atractiv.

Din răzbunare

În cazul în care un partener a avut o aventură, celălalt simte nevoia să se răzbune în același mod. Această nevoie nu apare la oricine, ci doar la acei bărbați care vor să demonstreze că nu se lasă călcați în picioare sau la cei care nu iartă cu ușurință.

un cuplu care se ceartă

Un bărbat aflat la vârsta mijlocie este mai susceptibil să înșele și, de regulă, alege o femeie mult mai tânără decât el.

Semne care îţi spun că partenerul te înşală

Următoarele semne nu sunt, în niciun caz, indicatori absoluți că partenerul tău înșală. Chiar și așa, ține cont de ele și încearcă să comunici cu el din timp.

În primul rând, un bărbat care înșală este mai retras, mai închis în sine și mai deconectat emoțional decât este de obicei. În plus, simți că îți este mai greu să obții informații complete de la el despre anumite lucruri.

Un alt semn la care trebuie să fii atentă este că, în ultimul timp, depune mai mult efort în ceea ce privește aspectul lui, înainte de a merge la muncă sau înainte de a ieși în oraș. Mai mult, pare foarte entuziasmat atunci când vorbește despre o altă persoană sau evită să vorbească despre ea.

Atunci când înșală, bărbații sunt mai apatici sexual ori încearcă să pară foarte drăguți și implicați, de parcă ar încerca să compenseze ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`