Îndrăgitul chef Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie, deoarece nu și-ar dori să le prindă această pasiune. Mai mult, juratul de la MasterChef susține că soția sa preferă să plece de acasă atunci când el gătește. Totodată, Gina Pistol a povestit cât de multe vase se adună în chiuvetă când gătește Florin Dumitrescu.
Florin Dumitrescu nu este adeptul preparatelor sofisticate acasă. Una dintre rețetele preferate pe care le gătește familiei implică o singură tigaie și ingredientele de care soția și fiicele au poftă în acel moment. Bucătarul pregătește garnitura, carnea și sosul în aceeași tigaie, potrivit Unica.
Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie
De obicei, în familia Dumitrescu, fiicele Ava și Mia vin cu sugestii, tatăl lor gătește, iar apoi cu toții mănâncă rezultatul final. Juratul de la Pro TV a dezvăluit și că nu obișnuiește să gătească alături de soție. Bucătarul a spus, mai în glumă, mai în serios, că soția lui preferă să plece de acasă atunci când intră el în bucătărie. În aceeași situație se regăsește și colegul lui, Sorin Bontea, care se confruntă cu aceleași reproșuri din partea soției sale.
„Dacă gătesc eu, ea preferă să plece de acasă, pentru că se umple chiuveta de farfurii. Chiar a venit Gina la un grătar acum un an sau doi, cu Andrei și cu Josephine. După ce am terminat de gătit, a intrat Gina în bucătărie și zice: «Vai, Doamne ferește! Nu cred, cine o să spele vasele?». A vrut să se apuce să spele vasele. A zis că nu mai vine la grătar, că sunt prea multe vase de spălat”, a mai povestit Florin Dumitrescu.
Care este rețeta preferată a lui Florin Dumitrescu
Într-adevăr, Gina Pistol a povestit că ordinea și curățenia sunt foarte importante pentru ea și că, din acest motiv, nici ea nu privește cu ochi buni prezența lui Smiley în bucătărie. Revenind la Florin Dumitrescu, bucătarul a dezvăluit și care sunt preparatele cu care soția lui l-a cucerit.
„Gulașul. Și omleta. Face cea mai bună omletă. E practic omleta anti-mahmureală pe care am descoperit-o de la ea. Omletă cu slănină și cu ceapă. În Ardeal, de unde vine ea, se numește ratotă. Foarte bună! Și gulașul!”, a încheiat chef Florin Dumitrescu.