Prima pagină » Cultural » De ce etnie era Rona Hartner. Ce origini avea regretata artistă

De ce etnie era Rona Hartner. Ce origini avea regretata artistă

24 nov. 2023, 12:17,
în Cultural

Despre regretata Rona Hartner se cunosc foarte multe lucruri însă, la întrebarea “de ce etnie era?” sunt puțini care cunosc cu adevărat răspunsul. Dimineața de joi, 23 noiembrie 2023, a adus o veste tristă care a provocat multă durere în industria showbiz-ului românesc. După ani de speranță că va învinge boala cu care s-a luptat de-a lungul timpului, Rona Hartner a plecat dintre noi.

Talentata actriță și cântăreață a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, fiind profund regretată.

Cine a fost Rona Hartner

Știm despre Rona Hartner că s-a născut pe 9 martie 1973 în București. Ulterior, talentata cântăreață a urmat studiile la o școală germană din Capitală în perioada 1979 – 1991, deoarece limba tatălui ei era de această origine.

Ulterior finalizării studiilor gimnaziale, a urmat cursurile Școlii de Muzică Titu Maiorescu și a participat, în același timp, la cursurile Academiei de Teatru și Film din București. După aceea, patru ani mai târziu, a avut primul său rol în filmul „Străinul nebun”, o producție realizată în România.

De-a lungul timpului, Rona Hartner a avut multe alte proiecte artistice, care i-au permis să cucerească inimile românilor și nu numai.

De ce etnie era Rona Hartner

Odată cu trecerea anilor, s-au făcut mențiuni despre Rona Hartner că ar fi de origine rromă, însă ea a respins această afirmație de mai multe ori, deși avea o mare afecțiune pentru această etnie. Cu toate acestea, vă informăm că talentata cântăreață avea rădăcini atât germane, cât și românești.

„Despărțirea de tată a fost cruntă. Deci a fost grav pentru că, la un moment dat, părinții au divorțat și tata a trebuit să fie într-o garsonieră singur. Au divorțat pentru că fiind o familie foarte pasionată și care nu și-a trăit visele, fiind obligați de comuniști să se ocupe de trei copii și și-au părăsit toate visele lor și toată chestia asta a refulat.

Noi am trăit într-o ambianță și festivă, dar am trăit și multe scandaluri din suferința aia de a nu reuși.(…) La un moment dat era greu și se mai certau și erau mai agresivi și a trebuit ca tata să se îndepărteze de noi ca să fim în siguranță. Eu cred că ei au fost în depresie toată viața după ce nu au putut să-și realizeze visele din cauza contextului.”, a povestit, la un moment dat, Rona Hartner în cadrul unei emisiuni.

Rona Hartner a lăsat o mare durere în sufletele apropiaților și a admiratorilor săi care au cunoscut toate detaliile despre aceasta, de la etnie, la studii sau locul nașterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *