Prima pagină » Cultural » De ce Cristi Iacob nu dorește să se afișeze cu soția la evenimentele mondene. Ce spune carismaticul actor despre căsnicia sa

De ce Cristi Iacob nu dorește să se afișeze cu soția la evenimentele mondene. Ce spune carismaticul actor despre căsnicia sa

06 sept. 2022, 08:18,
în Cultural

Multă lume se întreabă de ce Cristi Iacob nu dorește să se afișeze cu soția la evenimentele mondene. Dincolo de cariera artistică impresionantă, acesta are o familie frumoasă de care este tare mândru. Cristi Iacob este extrem de discret când vine vorba de viața privată și dorește să își țină planul personal cât mai departe de ochii curioșilor. Iată ce spune carismaticul actor despre căsnicia sa, dar și despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Cristi Iacob își ține soția departe de lumina reflectoarelor

Cristi Iacob este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Juratul de la ,,Te cunosc de undeva” are o cariră de succes și se bucură din plin de celebritate.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cristi Iacob se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta are o căsnicie frumoasă de mai bine de 13 ani cu colega sa de breaslă, actrița Gabriela Iacob.

Dacă pe Cristi Iacob îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este soția actorului. Recent, artistul a vorbit despre femeia care i-a cucerit inima și alături de care are o familie superbă.

,,Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă.

Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța. Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei!”, a precizat actorul.

În prezent, Cristi Iacob se bucură din plin de viață alături de frumoasa lui parteneră și are parte de aprecierea unui public numeros. Actorul preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor și se afișează destul de rar alături de soția sa la evenimentele mondene.

De viața de familie se bucură din plin și Bubu Cernea. Tânărul artist s-a căsătorit anul acesta și este mai fericit ca oricând alături de femeia care i-a cucerit inima. Și colega de breaslă a lui Cristi Iacob, Ozana Barabancea, se mândrește cu copiii săi și are o relație deosebită cu aceștia.

Ce spune îndrăgitul artist despre căsnicia sa

Cristi Iacob este căsătorit de 13 ani cu actrița Gabriela Iacob. Cei doi au fost mai întâi parteneri de scenă, însă ulterior și-au dat seama că se iubesc. Aceștia s-au căsătorit în anul 2009, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cristi Iacob se afișează destul de rar împreună cu soția sa în spațiul public, preferând să fie discreți cu povestea lor de dragoste.

Actorul a oferit recent câteva detalii inedite despre mariajul său alături de Gabriela.

,,Încercăm să nu amestecăm scena cu viața. Încercăm. Uneori ne reușește, alteori nu, mai ales că suntem cam colerici amândoi. Cert e că la un moment dat ne împăcăm. (…)

Eu sunt cel care găteşte în casă. Cred că o femeie nu trebuie să stea în bucătărie. Soţia mea intră totuşi dar, eventual, ca să facă un ceai… Revenind, mie chiar îmi place să gătesc şi să fac, în special, borşuri de peşte. Îmi place să inventez reţete şi am şi un ingredient secret, iubirea!”, a declarat artistul.

Cristi Iacob este căsătorit de mai bine de 13 ani și se mândrește cu soția sa superbă. Carismaticul actor este extrem de discret când vine vorba de viața privată, dar are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima. Acesta se declară un bărbat împlinit pe plan profesional și personal și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`