Prima pagină » Cancan » De ce concurenţii „Chefi la cuţite” pregătesc patru farfurii, deşi show-ul are doar trei juraţi. Ce se întâmplă cu cea în plus

De ce concurenţii „Chefi la cuţite” pregătesc patru farfurii, deşi show-ul are doar trei juraţi. Ce se întâmplă cu cea în plus

29 oct. 2020, 13:01,
BZI.ro, în Cancan

Emisiunea culinară de la Antena 1 este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, în fiecare seară aducând audienţe uriaşe postului TV. Întrebarea pe care şi-o pun telespectatorii este de ce concurenţii „Chefi la cuţite” pregătesc patru farfurii, deşi show-ul are doar trei juraţi. Ei bine, în rândurile de mai jos vom încerca să desluşim acest mister.

De ce concurenţii „Chefi la cuţite” pregătesc patru farfurii

Deoarece „Chefi la cuţite” este una dintre cele mai îndrăgite producţii TV, telespectatorii aşteaptă cu sufletul la gură fiecare ediţie a emisiunii culinare.

În fiecare sezon, sute de concurenţi trec pragul „Chefi la cuţite” pentru a îşi demonstra talentul în materie de gastronomie.

Dincolo de poveştile lor şi momentul jurizării, clipele pe care aceştia le petrec trudind în bucătărie reprezintă una dintre cele mai importante părţi ale show-ului.

În cadrul procesului de preparare, cei din faţa televizoarelor au oportunitatea de a prinde trucurile pe care doar bucătarii experimentaţi le cunosc.

Când timpul dedicat gătitului s-a terminat şi concurenţii asamblează farfuriile, mulţi dintre fani au observat că aceştia pregătesc patru dish-uri.

De ce patru, dacă juriul este format din trei persoane? Ei bine, farfuria care este în plus ajunge la fotograful emisiunii, care se ocupă de prezentarea ce are loc înainte ca preparatul să ajungă la chefii Scarlatescu, Dumitrescu şi Bontea.

Cine va prezenta „Chefi la cuţite” după ce Gina Pistol a rămas însărcinată

Acum, după ce Gina Pistol a rămas însărcinată, multă lume se întreabă cine va prezenta emisiunea „Chefi la cuţite” de la Antena 1. Ei bine, se pare că nu vor fi schimbări importante în ceea ce priveşte această emisiune. Singura noutate ar fi ca Gina Pistol va avea o asistenţă pentru a-i fi mai uşor.

Vestea că este însărcinată cu primul copil al lui Smiley, la cei 39 de ani ai săi, a luat-o prin surprindere pe Gina Pistol. Şi aceasta deoarece ea ştia că nu poate avea moştenitori. Iar acum, acest lucru pare să-i dea peste cap planurile profesionale. Însă, se pare că s-a găsit deja o rezolvare în ceea ce priveşte emisiunea prezentată de iubita lui Smiley, „Chefi la cuţite”.

Cine va prezenta „Chefi la cuţite”

Gina Pistol trăieşte acum cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei şi este recunoscătoare din plin pentru asta. Însărcinată în aproape 5 luni, Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiţă şi asta îi umple inima de bucurie.

Chiar dacă nu prea are voie să facă efort şi doctorul care îi supraveghează sarcina i-a recomandat să stea cuminte şi liniştită, Gina nu se poate rupe definitiv de televiziune şi de proiectele pe care încă le are până va naşte. Ciao.ro a aflat, pe surse, faptul că viitoarea mămica nu a renunţat la televiziune, aşa cum se zvonea, din contră, iubita lui Smiley vă filma şi pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite” de la Antena 1 pentru că nu vrea să îşi lase baltă colegii, mai ales că îi place mult ceea ce face. Probabil că producătorii o vor ajuta pe Gina să suporte mai uşor orele lungi de filmare, motiv pentru care îi vor aduce o asistenta care să îi facă audiţiile mai scurte, iar ea să nu stea atât de mult în picioare. Detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *