Prima pagină » Cancan » De ce boală suferă Mihai Bobonete. Care este afecțiunea cu care se confruntă artistul

De ce boală suferă Mihai Bobonete. Care este afecțiunea cu care se confruntă artistul

31 ian. 2022, 11:52,
în Cancan

Mihai Bobonete este unul din cei mai apreciați comedianți de la noi din țară, însă puțini sunt cei care știu de ce boală suferă acesta. În cadrul unui interviu acordat recent, actorul a vorbit deschis despre afecțiunea cu care se confruntă de mai mulți ani de zile.

Mihai Bobonete a devenit cunoscut publicului larg după rolul pe care îl are în serialul de comedie “Las Fierbinți”.

De ce boală suferă Mihai Bobonete

În spatele zâmbetului pe care îl afișează, Mihai Bobonete ascunde o afecțiune de mai mulți ani. Programul încărcat și stresul l-au făcut pe comediant să aibă mai multe probleme de sănătate.

”Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a declarat cunoscutul actor.

Vedeta a mai spus din actorie se poate trăi decent, iar cei care își doresc să urmeze o astfel de carieră să țină cont de faptul că este nevoie de multă muncă.

”Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai spus actorul.

Ce spune Mihai Bobonete despre filmările pentru “Las Fierbinți”

Cu câteva luni în urma, actorul povestea despre atmosfera de pe platoul de filmare al celebrului serial de pe Pro TV.

“Nu îmi amintesc momente penibile. La filmări sunt multe momente amuzante şi nu neapărat penibile, aşa cum în stand-up comedy sunt seri şi seri, şi sunt glume care prind şi glume care prind mai puţin în anumite locuri sau la un anumit public, dar penibil nu cred că am fost vreodată.

În schimb, spectacolele de improvizaţie, în care trebuia să şi cânt, m-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului, pentru că la improvizaţie, dacă nu dădeai totul nu ieşea nimic, aşa că de multe ori am fost la limită… spre deliciul spectatorilor”, a povestit Mihai Bobonete în urmă cu ceva timp.

Din ce fac bani Bobonete şi Celentano din Las Fierbinţi?

Cei doi actori români au reușit să încaseze sume uriașe, în urma unui proiect la care lucrează împreună. Mihai Bobonete și Adrian Văncică, ”Bobiță” și ”Celentano”, se ocupă de „Comedy Boys”, o firmă prin care se organizează spectacole și se ocupă de interpretarea artistică.

De-a lungul celor șase ani, firma a „pompat” în cont sume considerabile, iar chiar dacă anul 2020 a fost extrem de greu, mai ales din punct de vedere financiar, cei doi actori nu au simțit pierderea.

În anul 2015, cifra de afaceri care a fost raportată la ANAF a fost de 217.440 lei. Un an mai târziu, a crescut la 1.081.378 lei. În anul 2017, cei doi reușeau să scoată o cifră de afaceri de 1.508.730 lei, în anul 2018, 1.160.890 lei.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *