Prima pagină » International » De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith: „A fost groaznic când a început”

De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith: „A fost groaznic când a început”

28 mart. 2022, 19:15,
BZI.ro, în International

Câștigătorul premiului Oscar 2022 pentru cel mai bun actor este pe prima pagină a tabloidelor, după ce l-a lovit pe Chris Rock. Will Smith a răbufnit, după ce comediantul a făcut o glumă deplasată la adresa soției sale, referitoare la faptul că este tunsă zero. Iată motivul pentru care Jada Pinkett a pierdut tot părul.

Jada Pinkett și Will Smith sunt căsătoriți din anul 1997 și au împreună doi copii, pe Willow și pe Jaden. Chiar dacă cei doi au o relație atipică, țin extrem de mult unul la celălalt și se sprijină reciproc.

Actorul a reacționat dur, după ce Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției sale

Seara trecută, Will Smith a avut o reacție nervoasă, după ce Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției sale care făcea referire la faptul că aceasta nu mai are păr. Cel mai probabil acesta nu știa că, de fapt, Jada se confruntă o problemă serioasă de sănătate.

Soția actorului se confruntă cu o boală autoimună rară, motiv pentru care și-a pierdut tot părul. Pe Internet, Jada scria că recurge la turbane, pentru a ascunde efectele bolii de care suferă.

De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith

Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, suferă de o boală autoimună rară, iar din această cauză și-a pierdut tot părul. Pe contul său de socializare, soția lui Will Smith povestea că, într-o zi, la duș, s-a trezit că avea în mână suvițe întregi de păr.

Pentru a ascunde efectele bolii de care suferă, soția lui Will Smith recurge la turbane.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică. Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, a declarat Jada Pinkett Smith.

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, la gala Oscar 2022

Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției lui Will Smith și a spus că vrea să o vadă pe Jada Pinket Smith în „G.I. Jane” 2, aluzie la faptul că actrița este rasă în cap. Gluma l-a deranjat atât de tare pe Will Smith, încât a urcat pe scenă și l-a pălmuit.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”.

„Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat starul de comedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *