Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce au vrut părinții lui Cătălin Botezatu să îl dezmoștenească

De ce au vrut părinții lui Cătălin Botezatu să îl dezmoștenească

07 mart. 2022, 22:16,
în Cancan ultimă oră

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România. Deși în ultimii ani, el a afișat o viață de lux, în copilărie lucrurile nu au fost atât de roz. Acesta a povestit, în cadrul unui interviu, despre momentul în care părinții lui au vrut să îl dezmoștenească.

Cătălin Botezatu: „A fost un haos în familia mea”

Deși are o carieră impresionantă în domeniul fashion și este cunoscut de foarte multă lume, puțini sunt cei care știu detalii din copilăria sa. Se pare că părinții fostului jurat de la Bravo, ai stil! au fost pe punctul de a-l dezmoșteni. Iată de la ce a pornit conflictul cu rudele!

Acesta a subliniat faptul că în familia lui a existat un adevărat haos în momentul în care cei care i-au dat viață au aflat ce meserie vrea fiul lor să urmeze: „A fost un haos în familia mea”.

De ce au vrut părinții lui Cătălin Botezatu să îl dezmoștenească

Cătălin Botezatu a povestit pentru Antena Stars cum părinții săi au fost în punctul în care să îl dezmoștenească. Se pare că totul a pornit în momentul în care designerul de modă și-a ales drumul în viață. La insistențele tatălui său, Bote s-a înscris la Facultatea de Energetică. În același timp, mama sa visa să îl vadă medic. Cu toate că a intrat cu succes la Universitate, fostul jurat de la Bravo, ai stil! le-a mărturisit părinților că își dorește să devină actor, și mai apoi, model.

„Nu m-am gândit că lumea asta o să mă atragă atât de mult și de fapt o să mă acapareze și o să mă regăsesc în ea și o să o pun mai întâi de toate în balanță. În ultimii zece ani am ales cariera, deci asta înseamnă că am ales fashion-ul. Părinții au spus că mă dezmoștenesc”, a spus el la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *