Prima pagină » Cancan » De ce are Oana Roman pe Instagram numele fostului soț!: ”Vrei tu numele Elisei? Ia-l!”

De ce are Oana Roman pe Instagram numele fostului soț!: ”Vrei tu numele Elisei? Ia-l!”

27 oct. 2023, 14:16,
în Cancan

Oana Roman păstrează pe Instagram numele fostului soț, Marius Elisei, deși a cerut să fie schimbat. Vedeta a făcut mai multe cereri, încă din 2021 către administratorii aplicației, dar nu a primit niciun răspuns și este nevoită să aștepte.

Oana Roman este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi din țară. Pe contul ei de Instagram are aproape 270 de mii de persoane care o urmăresc și a fost întrebată de motivul pentru care își păstrează numele fostului soț. Iată care a fost răspunsul fiicei lui Petre Roman.

De ce are Oana Roman pe Instagram numele fostului soț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu doi ani, în 2021. Deși cei doi și-au mai acordat o șansă, vedeta a renunțat la numele fostului soț. În urmă cu câteva luni, au anunțat separarea definitivă, însă, pe Instagramul fiicei lui Petre Roman se regăsește și numele bărbatului.

Vedeta a fost întrebată de una dintre urmăritoarele sale de ce îi mai păstrează numele, iar Oana Roman a răspuns, fără să se ascundă. Încă din 2021, aceasta își dorește să-și schimbe numele de pe Instagram și să renunțe la cel al fostului soț, dar are nevoie de aprobare, datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are pe cont.

Oana Roman a arătat și dovezile

Oana Roman a încercat să contacteze „suportul” aplicației de mai multe ori, dar nu a primit niciun răspuns. Își dorește ca numele fostului soț să nu mai fie asociat cu ea li speră că lucrurile se vor rezolva într-un final, fiind o cerere înaintată în urmă cu doi ani.

Oana Roman a arătat și dovezile cu privire la încercările ei de schimbare a numelui de pe Instagram. Vedeta are nevoie de accept pentru a face aceste modificări pe contul ei, dar încă nu a primit nicio aprobare.

A întrebat-o pe urmăritoarea care a postat dacă își dorește ea numele fostului său soț, într-o notă ironică, spunând că nu mai are nevoie de el.

Câți bani câștigă Oana Roman

Fiica lui Petre Roman se bucură de o situație financiară foarte bună și nu are nevoie de nimic. Oana Roman a dezvălui cât câștigă din mediul online, dar nu a menționat în mod explicit sursa veniturilor.

Oana Roman a admis că obține venituri considerabile din mediul online, dar nu a dezvăluită suma exactă și nici nu a oferit mai multe detalii despre modul în care a avut atât de mult succes pe plan financiar.

Oana mărturisește că nu reușește să strângă bani, deoarece plătește taxe și impozite, iar produsele și serviciile sunt foarte scumpe în ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *