Prima pagină » Cancan » De ce afecțiune suferă Raluka și de ce nu a pozat niciodată nud. Artista e pe val după ce a jurizat SuperStar

De ce afecțiune suferă Raluka și de ce nu a pozat niciodată nud. Artista e pe val după ce a jurizat SuperStar

18 ian. 2022, 14:01,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscuta artistă Raluka nu a pozat niciodată nud, chiar dacă a mai avut uneori apariții incendiare pe conturile de socializare, însă nu explicite. În plus, s-a aflat de curând că interpreta suferă de o afecțiune bizară, care îi provoacă o teamă imensă. Recent, Raluka a fost invitata lui Damian Drăghici și a dat mai multe detalii cu privire la persoana ei.

Artista Raluka este o interpretă foarte îndrăgită în România, care de câțiva ani se află pe val. Cântăreața în vârstă de 32 de ani are o carieră solidă în lumea muzicii și, în plus, în 2018 ea a câștigat primul sezon al emisiunii Asia Express, alături de Ana Baniciu. Raluka și-a câștigat simpatizanți atât în cariera sa artistică, cât și în momentul în care a participat în show de la Antena 1. Mai mult, în toamna anului trecut ea a fost jurată la prima ediție a SuperStar România. De curând, ea a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre viața personală, dar și cea artistică. Totodatăm, ea a dezvăluit și care este cea mai mare teamă a ei.

Raluka suferă de acluofobie

Așadar, invitata din podcastul moderat de Damian Drăghici a povestit și despre acea afecțiune bizară de care suferă. Iar aceasta vine la pachet tocmai cu teama ei cea mai mare. Cântăreața a mărturisit faptul că suferă de acluofobie. Cu alte cuvinte, acesteia îi este foarte frică de întuneric.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a povestit Raluka.

Frica de întuneric, cunoscută și sub denumirea de acluofobie, este o teamă care apare atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților. Aceasta se poate manifesta în diferite grade. De asemenea, această frică nu poate fi asociată mereu cu cea față de întuneric în sine, ci poate fi vorba și despre o teamă asupra unui pericol posibil sau imaginat în întuneric.

Raluka nu a pozat niciodată nud

Cu toate că nu a pozat niciodată complet goală, Raluka a avut la un moment dat un pictorial topless în celebra revistă pentru bărbați FHM. La acel moment, în 2014, fosta parteneră de concerte a lui Dj Sava și-a arătat bustul superb. Pictorialul a fost bine primit ținând cont că Raluka a ocupat locul 11 în topul celor mai sexy 100 femei din lume, realizat de revista respectivă. Cu toate că nu a pozat nud, Raluka a mărturisit că a fost un pic stresată la şedinţa foto.

În plus, în podcastul lui Damian Drăghici, frumoasa artistă a vorbit și despre viața ei sentimentală. Astfel, Raluka a mărturisit că a făcut „multe tâmpenii din dragoste”. De asemenea, artista susține că este o fire impulsivă și chiar a recunoscut și faptul că a înșelat.

„Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a mai spus Raluka, pe care fanii și-ar dori, cu siguranță să o vadă și nud.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *