Prima pagină » Cancan » De ce a renunțat Tily Niculae la actorie? Vedeta are un mariaj fericit de 12 ani 

De ce a renunțat Tily Niculae la actorie? Vedeta are un mariaj fericit de 12 ani 

24 iun. 2022, 15:45,
BZI.ro, în Cancan

Tily Niculae este o celebră actriță ce a devenit cunoscută după rolul pe care l-a avut în serialul „La Bloc”. Aceasta a precizat că după ce a interpretat personajul „Roxana” nu a mai dorit să-și continue cariera în actorie. Frumoasa șatenă a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului în care a fost pe platourile de filmare.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Popescu. Cuplul a împlinit de puțin timp 12 ani de căsnicie. Un mariaj fericit au și Anca Serea în vârstă de 41 ani și Adi Sînă.

De ce a renunțat Tily Niculae la actorie

Tily Niculae este cunoscută pentru celebrul rol pe care l-a avut în serialul „La Bloc”. Aceasta a interpretat personajul „Roxana”.  Serialul a avut un mare succes pe micile ecrane din România, propulsând cariera multor actori din zilele noastre. Frumoasa șatenă juca alături de Dana Rogoz și Laura Cosoi. Tily Niculae a precizat că a făcut multiple sacrificii pentru a putea interpreta rolul ce a făcut-o celebră. Actrița a declarat că din cauza filmărilor nu putea ajunge la cursurile de la facultate și a fost nevoită să dea examenul auto de trei ori. Mai mult de atât, vedeta a spus că nu avea timp să mănânce sau să meargă la toaletă, iar programul se schimba deseori. Tânăra a povestit că a trebuit să treacă prin momente extrem de dificile.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci.”, a declarat Tiluy Niculae.

La momentul actual, vedeta a renunțat la cariera de actriță, s-a căsătorit și are doi copii superbi. Frumoasa șatenă este fericită pe toate planurile și nu mai dorește să se întoarcă pe platourile de filmare. Actrița a spus că a fost o perioadă ce i-a mâncat o bună perioadă din viață, când era necoaptă.

Tily Niculae, despre soțul său: „Am știut din prima că el va fi soțul meu, tatăl copiilor”

Tily Niculae este o femeie fericită. Aceasta are o carieră de succes și este împlinită și pe plan personal. Frumoasa șatenă a împlinit de curând 12 ani de căsnicie alături de partenerul său de viață, Dragoș Popescu. Pentru a sărbători marele eveniment, actrița a postat câteva poze pe rețelele de socializare, la care a scris un mesaj emoționant. 

„În urmă cu 12 ani trăiam una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Nu știu cum, de ce, dar mereu mi-am dorit să mă căsătoresc! Am știut din prima că el va fi soțul meu, tatăl copiilor. Am zis „DA” după patru ani de relație, am ales rochia în 30 de minute și am organizat nuntă într-o luna (pe hârtie). Cu totul au fost cinci luni de când am spus ‘DA și nu am dat înapoi.”, a scris Tily Niculae la descrierea pozelor. 

Aceasta a ținut să precizeze că în fiecare an, pentru a sărbători ziua specială, actrița primește de la soțul ei buchetul de mireasă. Gestul a fost o promisiune din partea partenerului său de viață. Chiar și după 12 ani de căsnicie, vedeta este sigură de faptul că a luat decizia potrivită și a ales cea mai bună persoană pentru a fi alături de ea.

Chiar dacă a renunțat la actorie și la lumina reflectoarelor, Tily Niculae este mai fericită ca oricând. O altă vedetă împlinită este și Ela Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *