Prima pagină » Cultural » De ce a renunțat Cosmin Cernat la viața de lux din Canada. ,,Pentru mine a fost o experiență foarte interesantă….”

De ce a renunțat Cosmin Cernat la viața de lux din Canada. ,,Pentru mine a fost o experiență foarte interesantă….”

26 iul. 2022, 08:30,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu de ce a renunțat Cosmin Cernat la viața de lux din Canada. Faimosul prezentator a locuit timp de doi ani peste hotare alături de familia sa și a avut mult succes pe plan profesional. Cu toate acestea, Cosmin Cernat a decis să nu mai plece din țară și s-a mutat definitiv în România împreună cu soția și copiii săi. Iată ce spune prezentatorul despre provocările vieții de familie.

Cosmin Cernat a renunțat la viața de lux din Canada și a revenit în țară

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Acesta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de celebritate. Moderatorul tv a avut de-a lungul timpului numeroase proiecte de succes, iar timp de doi ani cât a locuit în Canada a fost producător al proiectului „Travel by Dart.”

Cu toate că a început viața de la zero în Canada și a avut succes pe plan profesional, Cosmin Cernat a renunțat la viața de lux de peste hotare de dragul copiilor care își doreau să studieze în țară.

„Aproape doi ani am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. (…) Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada.”, a declarat acesta.

În prezent, Cosmin Cernat se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia sa frumoasă. Prezentatorul are două fete, pe Ayana și Maya, din căsătoria cu Monica Iagăr, iar actuala lui soție are un băiat, pe Matei, din mariajul anterior. La vârsta de 46 de ani, prezentatorul tv se declară un bărbat împlinit în carieră, dar și în viața privată.

De viața de familie se bucură din plin și Bubu Cernea. Acesta s-a căsătorit de curând și radiază de fericire alături de tânăra lui soție. Și celebrul prezentator Mihai Jurca se mândrește cu familia sa și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață.

Ce spune prezentatorul tv despre provocările vieții de familie

Cosmin Cernat se declară un bărbat împlinit alături de actuala soție, Mădălina, pe care a cunoscut-o la Kanal D. Aceasta lucrează tot în televiziune, iar în Canada a fost instructor de sport. Prezentatorul tv îmbină de minune cariera cu viața de familie și petrece mult timp cu cei trei copii.

Recent, Cosmin Cernat a vorbit despre familia sa, dar și despre marile provocări de care are parte zilnic.

,,La 5 persoane să le organizezi programul nu e prea simplu. Fata cea mare are 20 de ani, ea vine la ta-su cum mă duc și eu la tata, când am chef. Fata cea mică are 13 ani și are alte preocupări, Matei la fel, el face 18 ani anul acesta. În Apuseni am fost cu Matei, fata cea mare și lucrează, nu doar studiază, voia să vină și ea, dar nu a putut să plece de la serviciu, cea mică era la școală, de asta spun că să armonizezi 5 persoane e complicat, dar e interesant.”, a mărturisit acesta.

Mai mult, prezentatorul a vorbit și despre soția sa, Mădălina, care nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor. Aceasta este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține familia departe de ochii curioșilor.

,,Acum Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place.”, a mai precizat celebrul moderator tv.

La vârsta de 46 de ani, Cosmin Cernat are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru. Îndrăgitul prezentator a locuit o perioadă în Canada, însă a renunțat la viața de acolo și s-a mutat definitiv în România împreună cu soția și cei trei copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *