Prima pagină » Cancan » De ce a refuzat frumoasa artistă Raluka să pozeze goală. Care este cel mai mare complex al vedetei

De ce a refuzat frumoasa artistă Raluka să pozeze goală. Care este cel mai mare complex al vedetei

07 iun. 2022, 09:35,
BZI.ro, în Cancan

Puțini sunt cei care știu de ce a refuzat frumoasa artistă Raluka să pozeze goală. Celebra cântăreață arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Cu toate că Raluka nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii incendiare pe rețelele de socializare, aceasta nu a acceptat să pozeze nud. Iată care este cel mai mare complex al vedetei.

Frumoasa artistă Raluka nu a acceptat să pozeze complet goală

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa cântăreață are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de celebritate, Raluka este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a încercat mereu să își țină familia și planul amoros departe de ochii curioșilor.

Artista este activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. La vârsta de 32 de ani, cântăreața are un corp de invidiat și încinge imaginația bărbaților. Recent, Raluka a postat câteva fotografii dintr-o destinație exotică, afișând o siluetă fără cusur, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Raluka se află într-o formă fizică deosebită și atrage privirile tuturor. Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele unui corp tonifiat.

,,Nu știu ce sunt alea calorii, nu m-am interesat niciodată în viața mea câte calorii are un anumit aliment sau câte calorii dau jos când merg la sală. Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie. (…) Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca… cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. (…) M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi ca piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios.”, a mărturisit artista.

Raluka s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, însă a reușit să treacă cu bine peste situațiile dificile din viața privată. În prezent, artista se bucură din plin de viață și de celebritate. Cântăreața face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și pozează în ipostaze îndrăznețe.

Deși se mândrește cu un corp de invidiat, aceasta nu a pozat complet goală, însă în trecut a fost protagonista unor pictoriale seminud incendiare. Spre deosebire de aceasta, Andreea Antonescu nu a ezitat să pozeze goală în revistele pentru bărbați, spre încântarea publicului masculin.

Ce mare complex ascunde frumoasa vedetă

La vârsta de 32 de ani, Raluka arată spectaculos și pune pe jar inimile bărbaților cu aparițiile sale provocatoare. Vedeta pozează în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cu toate acestea, frumoasa artistă a dezvăluit care este cel mai mare complex al său când vine vorba de aspectul fizic.

,,Întotdeauna am avut un corp atletic, cu picioare definite, spate lat și puțină (sau mai multă) burtică. Nu mi-a plăcut niciodată faptul că am spatele atât de lat, în schimb compensează picioarele și fesierii, care sunt definite/definiți. Ăsta e un lucru pe care l-am simțit în adolescență și, din când în când, și acum. Nu e o frustrare, dar nu pot să spun că sar în sus de bucurie că am spatele lat.”, a mărturisit aceasta.

Deși nu a acceptat să pozeze complet goală, frumoasa cântăreață Raluka își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii incendiare. Artista are un corp de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *