Prima pagină » Cancan » De ce a refuzat Andra Măruță să pozeze goală. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

De ce a refuzat Andra Măruță să pozeze goală. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă

22 iun. 2022, 10:30,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă de ce a refuzat Andra Măruță să pozeze goală. Îndrăgita cântăreață este mereu atentă la aparițiile sale publice, iar de-a lungul vremii nu a acceptat să se lasă fotografiată în ipostaze nud, chiar dacă a primit sume colosale pentru a face asta. Vedeta are o carieră impresionantă în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei celebru, Cătălin Măruță. La vârsta sa, Andra arată spectaculos și se mândrește cu un corp de invidiat. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa artistă.

Andra Măruță a refuzat să pozeze goală

Andra Măruță este una dintre cele mi apreciate vedete din România. Frumoasa artistă cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Vedeta are o căsnicie longevivă alături de Cătălin Măruță și doi copii superbi de care este tare mândră. Îndrăgita cântăreață este mereu discretă când vine vorba de viața privată și a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă.

Puțini sunt cei care știu că Andra Măruță a refuzat să pozeze goală în revistele pentru bărbați, cu toate că propunerile au fost nenumărate. Vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a acceptat să fie protagonista unor pictoriale incendiare.

,,Imediat cum am împlinit 18 ani mi-au propus un pictorial Playboy. Nu am acceptat, le-am mulţumit frumos că s-au gândit la mine şi că, prin urmare, mă consideră o fată atractivă, mai ales că aveau un concept foarte artistic, şi ei sunt exigenţi de felul lor cu frumuseţea feminină, însă nu consider că mă reprezintă o astfel de idee, de postură. N-aş fi fost naturală, n-aş fi fost eu.”, a mărturisit vedeta.

Andra Măruță arată spectaculos la vârsta sa și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Cântăreața are o familie superbă și o carieră de succes. La vârsta de 35 de ani, artista se bucură din plin de viață alături de soțul ei celebru.

O altă artistă care a refuzat să pozeze nud este Delia Matache. Frumoasa cântăreață însă nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy și ținute extravagante.

Cum reușește să arate atât de bine celebra artistă

Andra Măruță are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Cântăreața este căsătorită de mai mulți ani cu faimosul Cătălin Măruță și au împreună doi copii. Cu toate că au avut parte de multe provocări în mariaj, cântăreața și soțul ei au reușit să depășească împreună momentele grele.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

 Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.”, a mărturisit vedeta.

Andra Măruță are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. La vârsta sa, cântăreața se declară o femeie împlinită și se menține în formă. Artista are grijă de siluetă și ține cont de câteva reguli pentru a arăta atât de bine, fiind adepta unei alimentații echilibrate și sănătoase.

,,Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. În pandemie am mâncat foarte mult și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere.”, a mărturisit vedeta.

Andra Măruță a refuzat să pozeze goală și este extrem de atentă cu aparițiile sale publice. Artista se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton. Aceasta are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *