De ce a murit Maria Gușman? Detalii din viața răposatei profesoare

11 mai 2022, 14:22
BZI.ro, în Cancan

Probabil că mulți s-au întrebat de ce a murit Maria Gușman. Cu toate că aceasta nu avea nici o boală gravă, s-a stins din viață din cauza pandemiei. La trei luni după ea, a urmat și interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian.

Cu toate că s-a speculat că între cei doi ar fi existat o relație, legătura dintre ei ar fi fost cu totul alta.

De ce a murit Maria Gușman?

Maria Gușman, soția impresarului lui Petrică Mâțu Stoian a decedat anul trecut, pe 25 iulie. Moartea acesteia a fost cauzată de anumite complicații ale virusului Covid. Familia acesteia i-a anunțat decesul în ziarul „Gazeta de Sud”.

„Cu sufletele împietrite de durere, familia Gusman vă anunță trecerea fulgerătoare în neființă a celei care a fost o minunată mamă și soție, Profesor Gusman Maria. O inimă bună a încetat să mai bată. Dumnezeu să o odihnească în pace.”, a fost scris în ziar.

Moarte Mariei Gușman s-a petrecut cu trei luni înainte de cea a celebrului cântăreț. După ce Petrică Mâțu Stoian a aflat tragica veste, acesta a slăbit 20 kilograme, fiind devastat de tragicul eveniment. Ca dovadă a relației strânse pe care o aveau, artistul a fost înmormântat în Craiova, lângă Maria Gușman. De profesie profesoară, soția lui Doru Gușman a predat limba rusă și limba română. De asemenea, și impresarul lui Petrică Mâțu Stoian este cadru didactic la același liceu unde a predat și Maria Gușman. Acesta este profesor de limba franceză. Cei doi au avut împreună o fiică.

Ce îi lega de fapt pe Maria Gușman și Petrică Mâțu Stoian?

Cu toate că s-a speculat că Maria Gușman ar fi fost iubita artistului, acest lucru nu s-a demonstrat niciodată. Ba mai mult, s-a mai spus că răposatul cântăreț ar fi divorțat de fosta sa soție din cauza profesoarei de limba română. La vremea respectivă, nici Petrică Mâțu Stoian și nici Doru Gușman nu au oferit declarații cu privire la acele zvonuri. Mai mult de atât, la moartea artistului, profesorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa cântărețului. La aflarea veștii, impresarul a fost devastat și nu i-a venit să creadă. Bărbatul vorbise în ziua respectivă cu interpretul de muzică populară.

„După amiaza a făcut acea procedură de cameră hidrobarică, care a durat două ore jumătate. După ședința respectivă, la vreun sfert de oră m-a sunat, se simțea excelent și zice că „Mă culc, că mi-e somn.””, a povestit impresarul.

Legătura dintre cântăreț și Maria Gușman ținea mai mult de afaceri. Firma, denumită „Petrică Mâțu Stoian SRL” a fost înființată în 2012. Cântărețul avea rolul de asociat și administrator alături de Maria Gușman. Cei doi dețineau procente egale din afacere. Mai exact, soția impresarului său deținea 50 la sută din compania artistului. În 2020, afacerea a înregistrat o cifră de afaceri nulă și a avut pierderi de peste 170.000 lei. Aceasta a avut datorii de 7500 lei și nici un angajat declarat.

Multă lume s-a întrebat de ce a murit Maria Gușman, iar adevăratul motiv a fost din cauza infecției cu virusul Covid. Boala acesteia s-a agravat, iar organismul femeii a cedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *