Prima pagină » National » De ce a murit, de fapt, Ioan Crișan. Ce au descoperit legiștii

De ce a murit, de fapt, Ioan Crișan. Ce au descoperit legiștii

01 iun. 2021, 11:34,
în National

Medicii legiști au precizat de ce a murit, de fapt, Ioan Crișan. Cadrele medicale au tras primele concluzii despre cazul în care mașina afaceristului din Arada explodat, apoi a luat foc și a ars în totalitate. Surse judiciare au precizat că omul de afaceri ar fi suferit o puternică intoxicație de la fumul produs în momentul exploziei, înainte de a muri din cauza arsurilor și a fracturilor de stern și coaste

De ce a murit, de fapt, afacerirsutl Ioan Crișan

Anchetatorii încearcă să facă lumină în cazul morții afaceristului arădean și spun că explozibilul provine din străinătate. Expertiza are loc la Institutul Narional de Expertize Criminalistice.

Cazul a fost preluat ieri de către Parchetul General. Vă reamintim faptul că mașina omului de afaceri a explodat sâmbătă dimineața, în mers, în parcarea unui supermarket.

Ioan Crișan ar fi vândut pontul cu transportul de țigări oamenilor legii. De asemenea, TIR-ul cu marfa de contrabandă s-ar fi aflat în curtea firmei sale.

„În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

A doua variantă este susținută chiar de comunicatul remis marți de IPJ Arad, după confiscarea țigărilor de contrabandă, care preciza că mașina care transporta țigările a fost mutată în curtea unei societăți comerciale.

Anchetatorii au precizat încă de sâmbătă că există un cerc de suspecți, însă nu au dat alte amănunte în plus.

„Din datele pe care le dețin în acest moment, colegii au întocmit deja un cerc de persoane bănuite în această cauză”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Române, care a adăugat că sunt luate în calcul toate ipotezele.

Ce spune profilerul FBI Mihaela Brooks, despre explozia de la Arad

Profilerul FBI susține că un asasinat de complexitatea celui organizat în Arad se întâmplă în situațiile în care există ”interese foarte mari”:

„Când sunt interese foarte mari. Pe lângă faptul că vreau să distrug niște dovezi prin incendiu, trebuie să am un interes foarte mare că să pot să aduc din altă parte o astfel de bombă, sau cineva din România care se pricepe să combine anumite elemente ca să poată să facă o explozie. (…) Dacă bomba a fost declanșată prin telefon, acel telefon trebuia să fie încărcat, să aibă o baterie care să țină o anumită perioadă de timp. Astfel de asasinate se fac doar când sunt interesele foarte mari.”

Legiștii au precizat de ce a murit, de fapt, afaceristul arădean Ioan Crișan.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`