Prima pagină » Cancan » De ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam. Declaraţiile care schimbă tot : „Toată lumea îi spunea să se ducă la spital”

De ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam. Declaraţiile care schimbă tot : „Toată lumea îi spunea să se ducă la spital”

28 sept. 2020, 15:57,
în Cancan

Toată lumea ştie că Nelu Stoian a murit de coronaviurs. Însă puţini ştiu de ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam. Marius Baldovin, cântăreţul de muzică populară, a făcut recent o serie de dezvăluiri în care spune că Nelu Stoian nu a murit de COVID. Acesta susţine că fratele celebrului manelist ar fi avut nişte probleme medicale mai vechi.

Interpretul de muzică populară Marius Baldovin face dezvăluiri după moartea lui Neluțu Stoian, fratele celebrului manelist Florin Salam. Cantareatul susţine că, deşi în presă s-a scris că a fost ucis de coronavirus, cauza decesului lui Nelutu este cu totul alta. Bărbatul avea probleme medicale vechi.

De ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam

Recent, Marius Baldovin a dat nişte informaţii care zguduie opinia publică. Acesta sustive că Nelutu Stoian nu ar fi murit de coronavirus. El zice că acordeonistul ar fi avut probleme medicale mai vechi iar infarctul i-ar fi provocat moartea.

„Nu COVID-ul l-a ucis. A făcut infarct. De 5 ani era bolnav şi toată lumea îi spunea să se ducă la spital. În 2012 a mai avut o problemă mare şi a ajuns la spital. Eu am cântat cu el, Nelutu era un acordeonist foarte bun şi un om cu suflet mare. Nu ştiu de ce Dumnezeu îi ia pe oamenii buni”, a spus Marius Baldovin pentru Wowbiz.ro.

Ultimul mesaj al lui Nelutu

Înainte să moară, Nenutu le-a scris prietenilor. „Roagă-te că ai un suflet bun şi chiar îţi mulţumesc pentru asta”, i-a scris Nelutu Stoian lui Marius Baldovin.

”Mă duc la Mănăstire şi mă rog. Te iubesc, om bun! Ultimul mesaj de la Nelutu, fratele lui Florin Salam. O prietenie care a luat sfârşit. Dumnezeu să te aibă în pace şi să îţi fie ţărâna uşoară. Cei care te cunoaştem nu vom uita cine ai fost pentru unii dintre noi”, a scris Marius Baldovin pe reţeaua de socializare.

Nepoata lui Florin Salam îşi va înmormânta tatăl: „Promit că o să fiu cuminte”

Durere mare în familia celebrului manelist Florin Salam. Nepoata lui Florin Salam îşi va înmormânta tatăl după ce acesta a murit pe patul de spital, după o lungă suferinţa şi o luptă crâncenă cu mai multe boli grave, printre care şi infecţia cu noul coronavirus.

Fiica lui Nelu Stoian este devastată de durere. Fratele lui Florin Salam va fi condus pe ultimul drum, iar adolescenta cu greu poate percepe faptul că nu-şi va mai vedea tatăl niciodată.

Bianca, fiica lui Nelu Stoian urmează să-şi conducă tatăl, în numai 2 zile, pe ultimul drum. Adolescenta are inima sfâşiată de durere, iar pe contul ei de Facebook, a postat un mesaj emoţionant pentru acesta în care i-a promis că va fi cuminte, dar i-a şi mulţumit pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

”Tăticul meu, asta a fost mesajul tău pentru mine de ziua mea … astăzi realizez că de acum înainte nu o să te mai am lângă mine, nici măcar să-ţi aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult şi îţi mulţumesc că eşti cel mai bun tată din lume şi că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grijă de mine de aici lângă mine, ştiu că acolo sus unde te-ai dus o să mă îngrijeşti în continuare cel puţin la fel cum ai făcut-o şi până acum. Îţi promit că o să te fac mândru şi că o să ţin cont de toate sfaturile tale, îţi promit că o să fiu cuminte şi o să fiu un exemplu exact aşa cum ţi-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aş dori să pot să te mai ţin măcar o dată în braţe şi să-ţi simt căldura sufletului tău şi să pot să mai vorbesc cu tine să-ţi spun cât de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! P să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️”, a scris Bianca Stoian pe Facebook!

Fratele lui Florin Salam va fi condus pe ultimul drum pe 30 septembrie, cu doar o zi înainte ca manelistul să împlinească vârsta de 41 de ani. Nelu Stoian va fi înmormântat lângă Fanica, prima soţie a artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`