Prima pagină » Actualitate » De ce a murit Constantin Măruță. Unde va fi acesta înmormântat

De ce a murit Constantin Măruță. Unde va fi acesta înmormântat

29 aug. 2024, 08:48, 1 ,
în Actualitate

 Familia lui Cătălin Măruță este în doliu! Prezentatorul TV  a anunțat în mediului online că tatăl său s-a stins din viață. Bărbatul a murit la vârsta de 73 de ani, iar decesul acestuia a dus multă durere pentru vedeta de la PRO TV. Acum, s-a aflat de ce a murit Constantin Măruță. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înainte să se stingă din viață. S-a stabilit deja și unde va fi înmormântat Constantin Măruță, sicriul cu trupul neînsuflețit ajungând în Târgu Jiu miercuri seară, după care va fi mutat la casa părintească din Stănești.

De ce a murit Constantin Măruță

Miercuri, 28 august 2024, Cătălin Măruță a venit cu un anunț cât se poate de trist în mediul online. Printr-un mesaj plin de durere acesta a anunțat că tatăl său s-a stins din viață. Vestea a întristat multă lume, iar mesajele de condoleanțe au curs în mediul online. Acum s-a aflat și cauza morții. Constantin Măruță se confrunta cu unele probleme de sănătate, iar în cele din urmă boala l-a răpus.

Tatăl lui Cătălin Măruță s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Se pare că în ultima perioadă bărbatul se confrunta cu unele probleme de sănătate, iar corpul său nu a mai făcut față. Constantin Măruță și-a dat ultima suflare pe un pat de spital. Acesta era internat la Institutul Matei Balș din Capitală pentru infecția cu SARS-CoV-2.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace”, este mesajul transmis de Cătălin Măruță, în mediul online.

Unde va fi înmormântat tatăl lui Cătălin Măruță

Cătălin și Andra Măruță fac deja pregătirile pentru înmormântare, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Constantin Măruță a ajuns în Târgu Jiu miercuri seara, după care va fi mutat la casa părintească din Stănești,

Și Andra a transmis un mesaj dureros în mediul online. Aceasta a mărturisit că era foarte apropiată de socrul ei, iar trecerea în neființă a acestuia a lăsat un gol uriaș în familia lor.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Andra Măruță.

Cătălin Măruță s-a mândrit cu tatăl său, care a fost judecător.

„Tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp. Am uitat de dorința de a fi ca tata, avocat sau judecător. Am dat la Drept, dar am făcut tot ce mi-a plăcut mie. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: «Dar măcar puteai să încerci la stat…, la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva»”, spunea Cătălin Măruță, care joi, 28 august 2024, a anunțat de ce a murit Constantin Măruță.

Comentarii
  • Pacient scăpat că prin minune de la Pantelimon

    Jigodiile în halate albe l-au rezolvat, nu boala. Rușine așa zișilor salvatori în halate albe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *