Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce a lipsit Maria Constantin de la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian: Cât de apropiată era de acesta

De ce a lipsit Maria Constantin de la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian: Cât de apropiată era de acesta

15 nov. 2021, 16:01,
în Cancan ultimă oră

Maria Constantin l-a plâns foarte mult pe îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Moartea artistului a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, lăsând multă durere în sufletele celor apropiați.

Artista Maria Constantin a fost profund afectată de trecerea în neființă a interpretului Petrică Mâțu Stoian, neavând putere nici măcar să-l petreacă pe ultimul drum.

Cei doi aveau o relație foarte apropiată, Maria Constantin mărturisind că îl cunoștea pe interpret din copilărie, acesta fiindu-i ca un tată. Interpreta spune că primea sfaturi din partea lui Petrică Mâțu Stoian în ceea ce privește cariera muzicală.

selfie maria constantin machiata strident

Maria Constantin are cu cântărețul de muzică populară Ciprian Tapotă un băiețel, Codruț

Maria Constantin nu a participat la înmormântarea artistului Petrică Mâțu Stoian

Chiar dacă artistul Petrică Mâțu Stoian era ca un tată pentru cântăreața Maria Constantin, aceasta nu a participat la înmormântarea regretatului artist. Ea a mărturisit că durerea era prea mare, artista fiind extrem de marcată de trecerea în neființă a interpretului. Aceasta a declarat că nu a putut merge la înmormântare deoarece nu poate accepta faptul că acesta s-a stins din viață.

„Am pierdut un mare nume din folclorul românesc, pe Petrică Mâțu Stoian, și îmi aduc aminte de un moment așa din copilărie, în care tatăl meu era foarte bun prieten cu el și venea cu plase de dulciuri. Tot timpul mă sfătuiam cu el, mai ales de când tatăl meu nu am mai fost, adică îl consideram ca un tata”, a mărturisit artista Maria Constantin.

Moartea celebrului interpret Petrică Mâțu Stoian a fost intens mediatizată, iar artista Maria Constantin a fost foarte afectată de acest eveniment, ea ne mai găsind puterile necesare pentru a merge la înmormântare.

selfie maria constantin cu decolteul la vedere in piscina

Vedeta a reușit să se evidențieze în lumea mondenă după ce s-a aruncat în brațele afaceristului Marcel Toader

„În astea trei zile, în care s-a tot transmis la televizor, nu am avut puterea să merg acolo, deoarece era o durere mult prea mare. Încerc așa să-mi revin, parcă oamenii dragi sufletului meu se duc unul câte unul și din păcate asta este viața. E destul de trist pentru că nimeni nu se aștepta, nici nu-mi vine să cred. Refuz să cred că s-a întâmplat lucrul ăsta și vreau să-i păstrez amintirea vie. Nici n-am avut puterea să merg acolo pentru că nu vreau să mă gândesc că nu mai este”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin, la vârsta pe care o are e eșuat în două căsnicii

Viața interpretei de muzică populară Maria Constantin, care are vârsta de 34 de ani, este una foarte activă. Cântăreața a reușit să treacă deja prin două căsnicii. Poveștile de dragoste a interpretei s-au încheiat cu divorțuri scandaloase. Frumoasa artistă a trecut și printr-o depresie foarte profundă pe care a reușit să o depășească cu ajutorul unui psiholog.

maria constantin pozeaza sexy in costum de baie

Poveștile de dragoste a interpretei sau încheiat cu divorțuri scandaloase

Vedeta a reușit să se evidențieze în lumea mondenă după ce s-a aruncat în brațele afaceristului Marcel Toader. Cuplul a fost împreună timp de patru ani, dintre care doi au fost căsătoriți. Dragostea lor fierbinte s-a terminat cu un scandal monstru. Scandalul a izbucnit din cauza faptului că afaceristul a acuzat-o pe cântăreață ca l-ar fi înșelat de mai multe ori. Chiar dacă omul de afaceri a decis să-i păteze reputația artistei prin declarații murdare, Maria Constantin a preferat să fie destul de rezervată.

Înainte de relația cu Marcel Toader, Maria Constantin a trecut printr-o altă căsătorie cu cântărețul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care are un băiețel, Codruț.

Maria Constantin, apariție nud pe un afiș stradal

Interpreta de muzică popular, Maria Constantin s-a lăsat pozată nud, imagina apărând pe un afiș stradal. Frumoasa artistă se bucură de o siluetă de invidiat și este conștientă de acest lucru. Sexy și dezinhibată, cântăreața nu ezită să împartă poze incendiare cu fanii săi.

Maria Constantin se simte foarte bine pozând nud pentru diverse pictoriale. În pozele de pe Instagram, aceasta apare în ipostaze care de care mai provocatoare. Fiind foarte atrăgătoare, frumoasa artistă nu ezită să apară pe rețelele de socializare doar într-un prosop. Conștientă de faptul că încinge mințile bărbaților, artista se bucură de miile de aprecieri din partea fanilor.

maria constantin imbracata sumar asezata pe un fotoliu cu un fluier in mana

Maria Constantin are vârsta de 34 de ani

În cele mai multe dintre pozele postate de către artistă, aceasta apare cu decolteul voluptuos la vedere și cu picioarele de fotomodel, pe care nu le ascunde sub fustele lungi. Chiar și stilul vestimentar al artistei este unul foarte atrăgător și sexy, pe lângă pozele nud, Maria Constantin cucerește și cu aparițiile ei sexy și incendiare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024