Prima pagină » Actualitate » De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe: „E foarte cald, trebuie să vă spun că…”

De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe: „E foarte cald, trebuie să vă spun că…”

11 iun. 2024, 09:11,
BZI.ro, în Actualitate

Pe 7 iunie 2024, Pepe și partenera sa, Yasmine Ody, și-au unit destinele și au avut alături invitați de seamă. Cătălin Măruță a venit însoțit de fiul său, David, însă Andra a fost absentă. Mulți s-au întrebat de ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe. În 2014, la nunta artistului cu Raluca Pastramă, Cătălin Măruț și Andra au fost prezenți în calitate de nași.

De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe

Recent, Pepe și aleasa inimii sale, Yasmine Ody, s-au căsătorit religios, apoi și-au celebrat iubirea în cadrul unei nunți sofisticate. Aproximativ 200 de invitați le-au fost alături în ziua cea mare, printre care s-au numărat și personaje cunoscute în showbiz. Oana Roman, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Bella Santiago sau Marcel Pavel au petrecut alături de miri.

Și Cătălin Măruță și-a făcut apariția la eveniment, însă nu a venit însoțit de întreaga familie, ci doar de fiul său, David. Cei doi au purtat ținute asortate și s-au fotografiat alături de miri, dar și de fiul lui Pepe și al partenerei sale, Yasmine Ody.

Chiar în ziua evenimentului, Andra se afla în drum spre un concert susținut la Târgu Jiu. Acesta este și motivul pentru care nu a sărbătorit alături de miri. În 2014, la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, ea și Cătălin Măruță au fost prezenți în calitate de nași.

„E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu Jiu. În seara asta o să cânt la Rovinari“, a spus Andra pe InstaStory.

Pepe: „Sunt extrem de fericit“

Mireasa, Yasmine Pascu, a fost în centrul atenției, purtând o rochie lungă cu o crăpătură adâncă pe picior și decorată cu mulți trandafiri albi. În ceea ce privește coafura și machiajul, Yasmine a apelat la specialiști, care i-au pus trăsăturile în evidență.

Pe măsură ce seara avansa, Pepe și Yasmine Pascu au inaugurat ringul de dans cu un moment inedit. În loc de tradiționalul vals, cei doi miri au ales să se distreze pe ritmuri arăbești.

Spre finalul petrecerii, Yasmine Pascu a făcut tradiționalul gest de a arunca buchetul miresei, iar Ramona Olaru a fost cea care l-a prins încântată.

În ziua nunții, Pepe a ținut un discurs emoționant, exprimându-și recunoștința față de cei care i-au fost alături.

„Apropiați și devotați, care se bucură pentru dragostea noastră. Yasi e fericită. Eu sunt extrem de fericit și mulțumit că Yasi e mulțumită. Vă mulțumesc pe rând fiecăruia în parte și mă jur pe cuvântul meu că este cea mai frumoasă și cea mai fericită seară pe care puteam să o avem împreună, în familie și asta datorită vouă, pentru că ați venit cu atâta dragoste. Vă simt zâmbetul și sclipirea în ochi pentru iubirea și pentru fericirea noastră. Vă mulțumesc mult de tot !’, a spus Pepe în cadrul momentului surprins de Cătălin Măruță și postat pe InstaStory.

Astfel, s-a aflat de ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *