Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce a divorțat Simona Florescu: Nenorocirile se țin lanț în viața vedetei  

De ce a divorțat Simona Florescu: Nenorocirile se țin lanț în viața vedetei  

14 ian. 2022, 14:18,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fanii sunt tot mai curioși să afle de ce a divorțat Simona Florescu. Pentru vedetă, sărbătorile de iarnă au fost extrem de triste. Simona la vârsta de 53 de ani trece prin cele mai grele clipe din viața ei. După moartea celebrului actor Ion Dichiseanu, Simona nu și-a putut reveni.

Nenorocirile se țin lanț de Simona  Florescu. La doar un an după ce actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață, Simona Florescu l-a pierdut și pe tatăl ei. Sărbătorile din iarna aceasta nu au mai fost la fel ca celelalte. Blondina a sărbătorit doar cu fiica sa, Ioana. La fel ca și Simona, fiica actorului trece printr-o perioada de depresie, suferind de atacuri de panică.

simona florescu si ion dichiseanu

Aceasta povestește că Ion Dechiseanu a fost cel mai bun tată din lume

De ce a divorțat Simona Florescu: Cum arată viața blondinei după moartea actorului

Chiar dacă relația dintre Simona Florescu și Ion Dichiseanu a fost una superbă, cei doi au divorțat. Superba blondă îi spunea fostului soț, Dichi. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Chiar și după divorț, cei doi au avut o relație excepțională.

„Nu am putut să ne purtăm ură, Ioana şi nepoata ne-au legat foarte mult. Eu zic că oamenii care se urăsc după divorţ nu s-au iubit cu adevărat, acolo nu a fost iubire, aşa cred,” a zis Simona Florescu.

Cuplul au fost căsătoriți timp de 22 de ani. În anul 2009, cei doi au decis să se despartă. Divorțul de Ion Dichiseanu și-a pus adânc amprenta pe Simona Florescu. Blondina mărturisește că de fiecare dată când începea o nouă relație, vedeta îl compara pe noul iubit cu fostul soț. Chiar dacă cei doi s-au despărțit și Ion Dichiseanu a murit, blondina nu iubește pe nimeni în prezent spre deosebire de Doina Teodoru, care are o nouă relație extrem de discutată. Frumoasa vedetă spune că este foarte greu să mai creadă în dragoste la vârsta pe care o are. Chiar dacă Simona arată excepțional la vârsta sa, la fel ca și Claudia Neghină, aceasta nu dorește o relație.

Astăzi, superba vedetă spune că acum vede lucrurile altfel, iar fostul soț va rămâne unica ei iubire. Această conștientizarea nu a venit direct după divorț. În primele luni, vedeta a simțit o profundă ură față de Ion Dichiseanu. Chiar dacă astăzi, după moartea actorului, blondina vorbește cu dragoste despre acesta, în primele luni după divorț nici nu dorea să audă de acesta. Simona nu este foarte activă pe rețelele de socializare spre deosebire de Valeria Lungu, care este extrem de populară pe rețelele de socializare.

„Marea mea greșeală a fost că după divorț, am făcut mereu comparație cu Dichi. Mi-aș dori să găsesc bărbatul care să știe să se poarte cu o femeie, cum o făcea Dichi”, spunea Simona Florescu.

simona florescu intr-o rochie superba la terasa

Simona Florescu a destăinuit că și papagalul familie s-a îmbolnăvit după moartea actorului

Bărbatul pentru care a divorțat Simona Florescu a murit

Motivul divorțului celebrului cuplu este de faptul manechinul Mircea Duția. Acesta a intervenit în căsnicia dintre Simona Florescu și Ion Dichiseanu. Povestea de dragoste dintre aceștia nu a durat prea mult. Manechinul Mircea Duția a decedat în urma unui infarct. Bărbatul pentru care vedeta s-a despărțit de actor era un adevărat sportiv, fiind extrem de pasionat de sport.

„Sunt absolut şocată. Mircea Duția, vei rămâne veşic în sufletul meu ca bărbatul acela bun, înţelegător, tandru şi atent. Te îmbrăţişez cu sufletul şi Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a scris vedeta după moartea acestuia.

Chiar dacă divorțul a fost unul nu tocmai plăcut pentru Simona și Ion. Blondina i-a fost alături în spital. Cei doi au avut o poveste de dragoste absolut excepțională. La scurt timp după ce cei doi s-au cunoscut la un concurs în Galați s-au cununat. Iar nunta a fost jucată cu doi ani mai târziu. Simona a menționat că a aflat câți ani avea Ion Dichiseanu la Starea Civilă.

simona florescu si ion dichiseanu in cadrul unui interviu

Chiar dacă relația dintre Simona Florescu și Ion Dichiseanu a fost una superbă, cei doi au divorțat

Ioana, fiica Simonei Florescu, suferă de atacuri de panică: Tânăra se conectează cu spiritul tatălui după moartea cățelului

Simona Florescu și Ioana nu pot depăși moartea actorului. Fiica vedetei plânge în fiecare zi din cauza golului pe care îl simte. Aceasta povestește că Ion Dechiseanu a fost cel mai bun tată din lume, având o relația absolut specială cu acesta.

Ioana este răpusă de durere. Aceasta suferă de atacuri de panică. Sărbătorile de iarnă nu au mai fost aceleași pentru tânăra îndurerată. Ioana mărturisește că o leagă foarte multe amintiri frumoase de tatăl său.

„Pentru mine a fost și este cel mai bun tată din lume, de multe ori îi zic mamei: Măi, ce tată mi-ai ales! Îmi doresc ca publicul și media și tot ce înseamnă scenă să nu-l uite, pentru că artiștii nu au voie să moară,” menționează fiica lui Ion Dichiseanu.

Simona Florescu a destăinuit că și papagalul familie s-a îmbolnăvit după moartea actorului. De asemenea, cățelușul de care îngrijea Ioana și Simona a murit extrem de repede după Duchi. Din moment ce a murit patrupedul, Ioana a început să-l viseze pe actor, durerea manifestându-se și mai mult.

După moartea actorului Ioan Dichiseanu, tot mai mulți se întreabă de ce a divorțat Simona Florescu. Mulți au rămas surprinși de relația excepțională dintre cei doi. Chiar dacă aceștia și-au separat viețile, moartea actorului a lăsat un gol imens în viața Simonei și a Ioanei.

ioana dichiseanu alaturi de tatal sau ion dichiseanu

Ioana este răpusă de durere după moartea tatălui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *