Prima pagină » Cancan » De ce a divorțat Adelina Pestrițu de Liviu Vârciu. Amintirile vedetei legate de acea perioadă sunt de coșmar

De ce a divorțat Adelina Pestrițu de Liviu Vârciu. Amintirile vedetei legate de acea perioadă sunt de coșmar

07 oct. 2022, 11:37,
BZI.ro, în Cancan

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciați creatori de conținut online din România! Paginile sale de socializare sunt urmărite de mai bine de 3 milioane de persoane, unde își ține la curent fanii cu viața sa! Vedeta a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Liviu Vârciu, dar puțină lume știe motivul pentru care cei doi au divorțat!

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au fost unul dintre cele mai în vogă cupluri din România! Din păcate, relația lor a sfârșit destul de repede, iar în acest articol vă prezentăm care ar fi fost motivele pentru care au decis să-și spună adio.

De ce a divorțat Adelina Pestrițu de Liviu Vârciu

După ce s-au despărțit, cântărețul i-a reproșat brunetei că prin patul său au trecut mai mulți bărbați. “Încă de când s-au împăcat, noi l-am întrebat pe Liviu dacă i-a trecut supărarea deoarece Adelina a încercat să-și refacă viața, iar el ne-a spus că va încerca. Nu a putut însă trece peste faptul că ea a avut și alți iubiți după ce s-au despărțit prima oară, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Așa suntem noi, bărbații”, a mărturisit un apropiat de-al lui Liviu Vârciu.

Adelina Pestritu a dezvăluit un secret dureros din timpul relației cu Liviu Vârciu, care ar sta la baza rupturii dintre ei: momentul pierderii sarcinii. “M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”.

Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu. Dintr-o scurtă relație cu Ramona Teiceanu, Liviu Vârciu are o fiică, Carmina. Din 2016 are o relație cu Anda Călin. A doua fiică a acestuia, Anastasia, s-a născut în 2017, iar în anul 2020, se naște al doilea copil al cuplului, un băiat.

Nașul Adelinei Pestrițu a fost arestat preventiv

Probleme mari în familia Adelinei Pestrițu. Daniel Rafte, nașul ex-asistentei TV, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc! Originar de la malul mării, acesta este un afacerist controversat, care a mai avut probleme cu legea în trecut, numele său fiind implicat în mai multe dosare.

Daniel Rafte a fost arestat preventiv sâmbătă, 24 septembrie, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce magistrații au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești. Inițial, nașul Adelinei Pestrițu, solicitase judecătorilor să-l plaseze în arest la domiciliu sau sub control judiciar, dar cererea i-a fost respinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *